ΕΠΟ: «Κωλοτούμπα» Μπαλτάκου... έκανε πίσω με την ΕΠΣ Πειραιά!

Sportday.gr

Ο Τάκης Μπαλτάκος επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά πόσο επικίνδυνος είναι ως πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή.

Ένας πρόεδρος ανίκανος, επικίνδυνος και όπως αποδεικνύεται και… θρασύδειλος! Ένας πρόεδρος που δεν διστάζει να εισηγείται ακόμη και λουκέτο στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αρκεί να βγει ο ίδιος νικητής σε προσωπικές έριδες, αν αυτή που έχει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Για πολλοστή φορά τις τελευταίες εβδομάδες ο Τάκης Μπαλτάκος επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής ότι είναι ο πιο επικίνδυνος παράγοντας που κάθισε ποτέ στην καρέκλα του προέδρου της ΕΠΟ.

Θυμάστε, αλήθεια, τις απειλές του προέδρου της Ομοσπονδίας για διαγραφή της ΕΠΣ Πειραιά από τα μητρώα της ΕΠΟ; Ως άλλος… Ιωάννης Μελισσανίδης, ο Τάκης Μπαλτάκος προχώρησε σε μια μεγαλοπρεπή «κωλοτούμπα», δεν προχώρησε (όπως ήταν απόλυτα αναμενόμενο) στην υλοποίηση της απειλής και φυσικά δεν τόλμησε να διαγράψει μια από τις πιο ιστορικές Ενώσεις του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Προφανώς κάποιοι τον ενημέρωσαν για τις συνέπειες με τις οποίες θα βρισκόταν αντιμέτωπος. Ούτως ή άλλως… αλεξιπτωτιστής στο χώρο είναι ο άνθρωπος, αγνοεί στοιχειώδη δεδομένα που αφορούν το «βασιλιά των σπορ» στη χώρα μας.

Η ουσία, βέβαια, είναι ότι από το πρωί της Παρασκευής εκατοντάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (πολλοί εκ των οποίων εισπράττουν χρήματα από τις ομάδες τους) αισθάνονται τη θηλιά της αβεβαιότητας και της καταστροφής να σφίγγει ολοένα και πιο γερά γύρω από το λαιμό τους.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ αποφάσισε την αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της χώρας (κάτι που σημαίνει, φυσικά, ότι δεν ξεκινά ούτε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής) σε μια διαδικασία-παρωδία, στην οποία οι μόνοι που διαχώρισαν τη θέση τους ήταν ο Ολυμπιακός, η ΕΠΣ Λακωνίας, η ΕΠΣ Πειραιά, ενώ οι περισσότερες ομάδες της Super League ψήφισαν λευκό.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Τάκης Μπαλτάκος επανέλαβε τον… ανένδοτο κατά της Super League, απείλησε με Grexit σε περίπτωση που η ΕΠΟ δεν εισπράττει τα χρήματα που επιθυμεί η ίδια από τα τηλεοπτικά έσοδα των ΠΑΕ, ενώ για τη θέσπιση οργάνου Επαγγελματικής Διαιτησίας από τη Λίγκα απείλησε ευθέως τους διαιτητές: «Όποιος διαιτητής πάει στην Επαγγελματική Διαιτησία θα διαγραφεί από την ΕΠΟ, τη ΦΙΦΑ και τη ΟΥΕΦΑ».

Ένας πρόεδρος σε… παραλήρημα, με ενέργειες πλέον που οδηγούν το ελληνικό ποδόσφαιρο με μαθηματική ακρίβεια στον γκρεμό!

ΥΓ: Επίτηδες αποφασίσαμε να «ντύσουμε» και το σημερινό θέμα με τη φωτογραφία που είχαμε αφιερώσει στον πρόεδρο της ΕΠΟ τη μέρα που… απειλούσε με διαγραφή την ΕΠΣ Πειραιά με ύφος χιλίων καρδιναλίων!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News