ΑΕΚ-Αγιά Σοφιά: Δακρυσμένα μάτια παντού στις εξέδρες της "Opap Arena"

EUROKINISSI

Όπου κι αν έριχνες το βλέμμα σου στις εξέδρες της «Αγιά Σοφιάς» έβλεπες παντού βουρκωμένα και δακρυσμένα μάτια στα πρόσωπα των φίλων της ΑΕΚ.

Ήταν ίσως η πρώτη φορά που ένα γήπεδο της ΑΕΚ γέμισε τόσο έντονο… κόκκινο χρώμα. Παντού, όμως, όπου κι αν έστρεφες το βλέμμα σου στις εξέδρες της “Opap Arena” έβλεπες… κατακόκκινα μάτια, ποτισμένα σε δάκρυα συγκίνησης για την ιστορική επιστροφή στα «Άγια χώματα», όπως αποκαλούν οι φίλοι της «Ένωσης» τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ιδιαίτερα η συγκίνηση στα πρόσωπα μεγαλύτερων ανθρώπων σε ηλικία – ανθρώπων που είχαν ζήσει για δεκαετίες απίστευτες συγκινήσεις στο σπίτι της ΑΕΚ και είδαν το δεύτερο σπίτι τους να γκρεμίζεται πριν από 19 χρόνια – προκαλούσε ανατριχίλα.

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας έβλεπαν ολόκληρη τη ζωή τους να περνά μπροστά από τα μάτια τους. Αυτή που έζησαν και αυτή που έχουν να ζήσουν μπροστά τους…

Και υπήρχαν και εκείνοι που βρίσκονταν στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και ακόμη… δεν το πίστευαν. Που κοίταζαν εκστασιασμένοι όσα συνέβαιναν γύρω τους και προσπαθούσαν απλά να το συνειδητοποιήσουν: Ναι, η ΑΕΚ ήταν ξανά στο σπίτι της…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News