Εθνική Ελλάδος: Ο Ζέκα είχε ξανά ραντεβού με την ατυχία, έφυγε με φορείο!

Ο Ζέκα τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο ένα χρόνο μετά το σοβαρό πρόβλημα στον χιαστό κι αποχώρησε πάνω σε φορείο στον αγώνα της Κοπεγχάγης με την Άαρχους

Το παιχνίδι ήταν για την  11η αγωνιστική της Superliga κι έφτανε στο τέλος του όταν ο Ζέκα τραυματίστηκε κι έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας. Όλοι κατάλαβαν ότι κάποια ζημιά υπέστη στο γόνατό του.

Αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο πάνω σε φορείο καταχειροκροτούμενος από το κοινό. Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Γιάκομπ Νέεστρουπ δήλωσε:

«Είναι τραγικό. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το παιχνίδι μάς κόστισε λόγω του Κάρλος. Ο τραυματισμός μοιάζει σοβαρός, αλλά τώρα πρέπει να δούμε τις επόμενες ημέρες. Αυτήν τη στιγμή η πρόγνωση δεν είναι θετική και φυσικά μας επηρεάζει όλους. Είναι ο τέλειος αρχηγός και έκανε τα πάντα σε προχωρημένη ηλικία, ώστε να επιστρέψει από ένα σοβαρό τραυματισμό. Τώρα το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σταυρώσω τα δάχτυλα, όμως δεν δείχνει καλή η κατάσταση»

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι ο Ζέκα είχε υποστεί ρήξη χιαστού κι έμεινε εκτός δράσης για δέκα μήνες στις 3 Οκτωβρίου 2021. Ένα χρόνο παρά μία ημέρα δηλαδή πριν…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News