Μάλτα: Καταγγελίες κατά του ομοσπονδιακού προπονητή - «Έβλεπε πορνό, αυνανιζόταν μπροστά...»

ΑΠΕ

Σοκάρουν οι καταγγελίες κατηγορίες κατά του ομοσπονδιακού προπονητή της Μάλτας, Ντέβις Μάνγκια για σεξουαλική παρενόχληση

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τις κατηγορίες εναντίον του Ιταλού τεχνικού Ντέβις Μάνγκια, οι οποίες οδήγησαν την Ομοσπονδία της Μάλτας στην απόφαση να τεθεί σε αναστολή.

Πριν από τέσσερις ημέρες, η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» ανέφερε ότι ο 48χρονος τεχνικός κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από έναν παίκτη του. Πλέον είναι γνωστό ότι οι παίκτες που έχουν κάνει καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση είναι δύο διεθνείς Μαλτέζοι. Σε αυτές ήρθε να προστεθεί η καταγγελία μητέρας πρώην παίκτη του στη Ρουμανία. Σύμφωνα με αυτή, ο Μάνγκια έβλεπε πορνό κι αυνανιζόταν μπροστά στον γιο της.

Πρόκειται για τη μητέρα του παίκτη της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Ράζβαν Πόπα, η οποία μίλησε στη ρουμανική τηλεόραση.

Η Αλεξάνδρα Πόπα μιλά για πρώτη φορά, τρία χρόνια μετά το συγκεκριμένο περιστατικό. Μάλιστα ο 25χρονος πλέον γιος της που σταμάτησε το ποδόσφαιρο τον περασμένο Ιανουάριο, πέρασε κατάθλιψη. Η Αλεξάνδρα Πόπα εμμέσως πλην σαφώς μίλησε για συγκάλυψη όσων συνέβαιναν από τον ιδιοκτήτη της Κραϊόβα, Μιχάι Ροτάρου.

«Ο Μένγκια τον καλούσε για μια περίοδο σε ιδιωτικές συναντήσεις, λέγοντάς του πως ήταν για καθαρά ποδοσφαιρικές συζητήσεις. Στην αρχή χαιρόμασταν γι’ αυτό. Σταδιακά, όμως, ο Ράζβαν άρχισε να λέει όχι στις προτάσεις του.

Πρώτα τον ρώτησε για τη σεξουαλική του δραστηριότητα. Μετά άρχισε να τον προσεγγίζει σεξουαλικά. Την ίδια ώρα που αυνανιζόταν μπροστά στο παιδί μου», ανέφερε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δημοσίευμα της «La Repubblica», αναφέρεται: «Γεγονός είναι, ότι περισσότεροι από ένας παίκτες έθεσαν το πρόβλημα. Το ίδιο συνέβη και στο παρελθόν. Ο κ. Μάνγκια είχε παρόμοιο πρόβλημα στην Άσκολι την σεζόν 2015-16».

Η μητέρα του Πόπα είπε ακόμα: «Είπα στον ιδιοκτήτη ότι ξέρω τα πάντα. Εκείνος μου απάντησε ”δεν έλεγε τίποτα όταν έπαιζε στην ομάδα. Τώρα που δεν παίζει πια, τα μεταφράζει αλλιώς”. Ένιωσα βαθιά προσβεβλημένη.

Έμεινε στη δεύτερη ομάδα για έναν μήνα. Επέστρεψε αλλά δεν επρόκειτο να παίξει ούτε 2-3 λεπτά μετά το σκάνδαλο. Τότε ήταν που άρχισαν τα δύσκολα. Μπήκε στη μέση η κατάθλιψη. Άρχισαν να φαίνονται οι επιπτώσεις, άλλαξε πολύ εξωτερικά, πήρε πολύ βάρος. Πνευματικά ήταν άσχημα. Τα έβλεπε όλα μαύρα. Απομονώθηκε, σταμάτησε να μας επισκέπτεται».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News