ΑΕΚ: Η πρώτη ενδεκάδα στην «Αγιά Σοφιά»

Eurokinissi
Δείτε ποιοι είναι οι έντεκα παίκτες της ΑΕΚ που θα αγωνιστούν πρώτοι στην «Αγιά Σοφιά» και θα γράψουν ιστορία τη βραδιά που η «Ένωση» θα αγωνιστεί ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 ολόκληρα χρόνια!
Ιστορική μέρα η σημερινή (3/10) καθώς επιστρέφει στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και δίνει το πρώτο της παιχνίδι με τον Ιωνικό στο νέο της γήπεδο OPAP Arena.
Τυχεροί οι ποδοσφαιριστές που θα γραφτούν στην ιστορία μπαίνοντας πρώτοι στο νέο γήπεδο. Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή την 11αδα.
Ο Αργεντινός προχώρησε σε δύο αλλαγές, με τους Μουκουντί και Μοχαμάντι να ξεκινούν βασικοί.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ:
Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Μοχαμάντι, Πινέδα, Σιμάνσκι, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Γκαρσία, Αραούχο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκινά τον καθαρισμό των μαρμάρων του Παναθηναϊκού Σταδίου με την έμπρακτη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Γι' αυτό αλλάξαμε ταχύτητα φέτος - Δεν θεωρώ ότι η περασμένη σεζόν ήταν αποτυχημένη»
- Αρης Μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο Ζερεμί Πετρίς της Γουότφορντ
- Παναθηναϊκός: Η απουσία που είναι σαν «δώρο» και ο παίκτης που καλείται να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά
- Άρσεναλ-Ντόρτμουντ 2-3: Τρομερό γκολ από τον Καρέτσα - Έλαμψε κι ο Τζόλης με ασίστ και κερδισμένο πέναλτι (VIDEO)
