Ολυμπιακός: Καλός ο Τικίνιο, αλλά... σαν τον Σκάρπα δεν έχει!

Δείτε τι συνέβη στην αναμέτρηση της Μποταφόγκο με την Παλμέιρας όπου τέθηκαν αντιμέτωποι ένας πρώην του Ολυμπιακού (ο Τικίνιο) με τον… επίδοξο «ερυθρόλευκο» Σκάρπα!
Η Μποταφόγκο υποδέχτηκε την Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα για το πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με τον Τικίνιο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης στο «Estádio Olímpico Nilton Santos».
Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού έγραψε το 1-0, με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή στο 20ό λεπτό έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Σαράβια.
Grande jogada de Saravia e golaço de Tiquinho Soares. Vamos, FOGÃO!⚽️ #VamosBOTAFOGO
📹 @sportv pic.twitter.com/Q5DmeSOWw3
— Botafogo F.R. (@Botafogo) October 3, 2022
Ωστόσο, η ομάδα του άλλοτε τεχνικού του ΠΑΟΚ, γύρισε το ματς και νίκησε με 3-1. Ανάμεσα στους σκόρερ της Παλμέιρας ήταν και ο Σκάρπα, που ισοφάρισε αρχικά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 27′.
Momento importante e cobrança precisa! Vamos pra cima, Scarpinha! 👊💥#VisitanteIndigesto#AvantiPalestra pic.twitter.com/FV9AxShRzS
— SE Palmeiras (@Palmeiras) October 4, 2022
Δείτε όλες τις φάσεις του αγώνα:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
