Γιοβάνοβιτς - Λουτσέσκου: Τι συζήτησαν οι δύο προπονητές πριν τη σέντρα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν μία σύντομη συνομιλία πριν από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και το Sportday.gr έστησε… αυτί.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι δύο από τους κορυφαίους προπονητές οι οποίοι εργάζονται στη Super League και έχουν αποδείξει την αξία τους στη χώρα μας.

Επίσης, διατηρούν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο και τον εκφράζουν διαρκώς, ειδικά πριν από τις μεταξύ τους συναντήσεις στο γήπεδο. Όπως συνέβη την Κυριακή στην Τούμπα, όταν είχαν μία ολιγόλεπτη συνομιλία πριν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό.

Ο σκηνοθέτης «συνέλαβε» τους δύο προπονητές να συνομιλούν αγκαλιασμένοι προχωρώντας προς τους πάγκους, αφού είχαν αφήσει λουλούδια προς τιμή των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Εξυπακούεται πως μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν το ακριβές περιεχόμενου του διαλόγου τους. Όμως, το μικρόφωνο έπιασε μία απάντηση του Γιοβάνοβιτς προς τον Λουτσέσκου.

Ο Σέρβος ακούγεται να λέει «ναι, είναι φανταστικό» και τον Ρουμάνο να συγκατευνάζει με νόημα. Ενώ πριν αποχωριστούν για να πάει ο καθένας στη θέση του, ο Λουτσέσκου φέρεται να απολογείται για τις ύβρεις που φωνάζει ένας θεατής από τα επίσημα. Με τον Ιβάν να απαντάει «είναι εντάξει, δεν πειράζει».

Η στοιχομυθεία του Γιοβάνοβιτς με τον Λουτσέσκου καταγράφεται και μετά το 1’20” του βίντεο των χάιλαϊτς, όπως αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Nova στο Youtube.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News