Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Πίτερ Ετέμπο - «Αν κρίνει ο προπονητής, παίζω με ΑΕΚ»

facebook
Ο Άρης υποδέχτηκε τον Νιγηριανό μέσο, που θα μπει άμεσα στις προπονήσεις δεδομένης της ανάγκης για την παρουσία ενός ποιοτικού αμυντικού χαφ στην ενδεκάδα
Έτοιμος να παίξει ακόμα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ δήλωσε ο Πίτερ Ετέμπο, που τελικά έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις.
«Είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου. Αυτό που έχει σημασία για μένα είναι να γίνω γρήγορα ένα με την ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ. Δεν χρειάστηκα πληροφορίες. Αυτό που με απασχολεί είναι να μπω άμεσα στις προπονήσεις για να αγωνιστώ το συντομότερο. Είμαι καλά, δούλεψα σκληρά, δεν έχω πρόβλημα, είμαι πανέτοιμος. Αν ο προπονητής κρίνει, μπορώ να παίξω την Κυριακή με την ΑΕΚ».
Για την παρουσία του Άλαν Πάρντιου σχολίασε: «Τον γνωρίζω φυσικά, έχουν βρεθεί αντίπαλοι στην Πρέμιερ Λιγκ. Πρώτη φορά θα δουλέψω γι’ αυτόν, ανυπομονώ για τη συνεργασία αυτή».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
