ΑΕΚ: Η υποχρέωση κάθε ΑΕΚτζή, απέναντι στο όνειρο κάθε ΑΕΚτζή!

eurokinissi

Η ΠΑΕ ΑΕΚ καλείται πλέον να θωρακίσει και να προστατεύσει το ίδιο της το σπίτι, για να μη χαθεί ούτε… μισός αγώνας στην «Αγιά Σοφιά» για τους φίλους της – Ποια προβλήματα της πρεμιέρας με τον Ιωνικό χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης!

Όλο αυτό που έζησαν όσοι βρέθηκαν την Δευτέρα το βράδυ στην OPAP Arena, δεν ήταν απλώς μαγικό ή μόνο ιστορικό, ήταν και ανεπανάληπτο. Και κομμάτι αυτή της μαγικής βραδιάς της επιστροφής της ΑΕΚ στο σπίτι, ήταν και τα δεκάδες καπνογόνα που άναψαν και πραγματικά έβαλαν “φωτιά” στη νύχτα. Το θέαμα ήταν μοναδικό και ανεπανάληπτο. Και εννοείται πως εντάσσεται μέσα στο τελετουργικό της μεγάλης επιστροφής της ΑΕΚ στο σπίτι.

Ωστόσο είναι δεδομένο πως πλέον από τα επόμενα ματς, η ΑΕΚ θα χρειαστεί να επιστρέψει σε μια κανονικότητα. Και σ’ αυτή την κανονικότητα, αυτό που προέχει είναι να μην υπάρξει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα από καπνογόνα ή οποιοδήποτε άλλο φαινόμενο που βάλει σε κίνδυνο την ομάδα και την παρουσία του κόσμου της στο νέο της γήπεδο.

Άλλωστε ήδη από τη Δευτέρα, πριν ξεκινήσει το ματς, το μήνυμα του εκφωνητή ήταν ξεκάθαρο.  “Ευθύνη όλων μας, να προσέχουμε, να το προστατεύουμε, να το κάνουμε την ισχυρότερη έδρα στον κόσμο, χωρίς τιμωρίες”.

Η “λίστα” και το πιο μεγάλο πρόβλημα

Ακριβώς αυτό είναι και το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Έχουν μαζέψει στην ΠΑΕ όλες τις παρατηρήσεις που έλαβαν από οπαδούς της ομάδας που βρέθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στην «Αγιά Σοφιά», είτε όσον αφορά τα καπνογόνα, είτε όσον αφορά οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα.

Και πλέον στις επόμενες μέρες όλα αυτά θα μπουν σε μια σειρά, θα τσεκαριστούν και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα δουλέψουν για να βρεθούν οι απαραίτητες λύσεις.  Μάλιστα είναι πολύ σημαντικό και επικουρικό το γεγονός, πως στην ΠΑΕ έχουν φτάσει συγκεκριμένες αναφορές από οπαδούς της Ένωσης με συγκεκριμένη ζητήματα τα οποία χρίζουν επίλυσης.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες, ίσως το πρώτο και βασικότερο αντικείμενο προβληματισμού των ανθρώπων της ΑΕΚ, είναι εκατοντάδες καταγγελίες που υπήρξαν από οπαδούς της ομάδας με εισιτήριο διαρκείας, για είσοδο μεγάλου αριθμού ατόμων χωρίς εισιτήριο. Κάτι που δημιούργησε πολλαπλά ζητήματα στις εξέδρες.

Υπάρχουν πολλά θέματα που έχουν ήδη καταγραφεί και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα επιληφθούν το προσεχές διάστημα. Όμως αυτό το ζήτημα με την είσοδο ατόμων χωρίς εισιτήριο, έχει μπει πρώτο στην ατζέντα των θεμάτων που πρέπει άμεσα να επιλυθούν. Πριν καν το επόμενο ματς που είναι με τον Ατρόμητο εντός έδρας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News