Άρης: Μπορεί να βρεθεί στην ενδεκάδα με ΑΕΚ ο Ετέμπο; Ο Πάρντιου τον τσεκάρει

Ο Πίτερ Ετέμπο μπήκε στις προπονήσεις και συμμετείχε και στο οικογενειακό δίτερμα, φωνάζοντας παρών για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη ο Πίτερ Ετέμπο, δήλωσε μόνος του ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ αν το αποφασίσει ο προπονητής του Άρη.
Ο Νιγηριανός χαφ είχε ικανοποιητικά εργομετρικά, μπήκε κατευθείαν στην πρωινή προπόνηση και μάλιστα συμμετείχε και στο οικογενειακό δίτερμα, που οργάνωσε ο Άλαν Πάρντιου, με την παρουσία και αρκετών νεαρών από την Κ19.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έβγαλε και ηγετικά χαρακτηριστικά, φώναζε και κατεύθυνε τους συμπαίκτες του και συμμετείχε έντονα στο φιλικό. Ωστόσο ο Άλαν Πάρντιου είναι αυτός που καλείται να αποφασίσει αν θα ρίξει τον Ετέμπο κατευθείαν στα βαθιά.
Είναι δεδομένο πως η απουσία του Ντουκουρέ δημιουργεί προβλήματα. Ο Ντιόπ ήταν και πάλι ο αδύναμος κρίκος στην μεσαία γραμμή και στον Βόλο. Θα είναι όμως έτοιμος ο Ετέμπο να μπει στο αρχικό σχήμα τόσο νωρίς; Θα ανταποκριθεί;
Δείτε το video με την πρώτη του Ετέμπο:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Κωστούλας Παρασκήνιο: Συναντήθηκε με τον μάνατζερ του στο Μπράιτον
- Ολυμπιακός: Πότε θα ξεκινήσει η προετοιμασία
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Πως ήρθε στην επιφάνεια το όνομα του Ρεμπρόφ
- Ηρακλής: Πως γύρισε η ιστορία και πάει τελικά για τη «βόμβα» με Ματσάρι
- Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που τραυματίστηκε σοβαρά - Πως έγινε το ατύχημα, είναι όλοι σοκαρισμένοι (vid)
