Μουντιάλ 2022: «Βάλτε τον Ράιο μέσα»... καρφώνει ο Ροντρίγκο την Panini

ΑΠΕ

Η Panini άφησε εκτός του άλμπουμ για το Κατάρ τον Βραζιλιάνο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο κι αυτός ως MVP του ματς με τη Σαχτάρ του «καρφώνει»την εταιρεία.

Αν ένας παίκτης αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα πηγαίνει καλά έχει πολλές πιθανότητες να βρεθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ. Απλή λογική που διά στόματος Ροντρίγκο εκφράστηκε με αποδέκτη την Panini.

Διότι μπορεί ο Τίτε (Αντενόρ Λεονάρντο Μπάτσι είναι το κανονικό όνομά του), ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, να μην έχει ανακοινώσει την αποστολή, το έκανε όμως η ιταλική εταιρεία, η οποία παράγει βιβλία, κόμικς, περιοδικά, αυτοκόλλητα, και συλλεκτικές εκδόσεις.

Μεταξύ αυτών και την επίσημη συλλογή αυτοκόλλητων FIFA World Cup Qatar 2022. Από αυτή απουσιάζει το αυτοκόλλητο του Ροντρίγκο κι ο Βραζιλιάνος επιθετικός, ενοχλημένος αλλά ευδιάθετος, το σχολίασε μιλώντας στο «TNT Sports» μετά την εξαιρετική εμφάνιση του στη νίκη της Ρεάλ επί της Σαχτάρ στο Champions League με 2-1.

Μίλησε ως MVP του ματς και είπε μεταξύ άλλων για το ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή της Βραζιλίας στο Κατάρ: «Το πιστεύω. Οφείλω να το παραδεχτώ. Ξέρω πως έχω καλές πιθανότητες να βρίσκομαι στο Κατάρ. Δεν έχει να κάνει με έλλειψη ταπεινότητας ή οτιδήποτε τέτοιο.

Αν ένας παίκτης βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης και τα πηγαίνει καλά, γίνεται ευκολότερο. Έπρεπε να είμαι στο άλμπουμ. Βάλτε τον ”Ράιο” μέσα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News