ΠΑΟΚ: Ο Νέλσον Ολιβέιρα πονάει, ο Κάλεντ Νάραϊ επιστρέφει σε ρόλο φορ
Για τρίτη διαδοχική μέρα ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν προπονήθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να τοποθετήσει τον Κάλεντ Νάραϊ στην κορυφή της επίθεσης, στη Λιβαδειά
Μπορεί οι εξετάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα, μετά την αναγκαστική αντικατάστασή του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, να ήταν «καθαρές» αλλά ο Πορτογάλος δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί μέσα στην εβδομάδα, με αποτέλεσμα το σενάριο αδυναμίας παρουσίας του στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, το μεσημέρι της Κυριακής (9/10, 16:30) να είναι κάτι παραπάνω από ορατό.
Την περασμένη εβδομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δοκίμασε μέσα στην εβδομάδα τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, σε ένα 4-6-0 που δεν απέδωσε. Ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται το ενδεχόμενο επιστροφής του Κάλεντ Νάραϊ στην κορυφή της επίθεσης. Και λέμε «επιστροφής» διότι σε αυτή τη θέση είχε αγωνιστεί στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας, στην Τούμπα.
Στην αναμέτρηση με τη Λέφσκι, το τρικ με τον Νάραϊ δεν είχε πιάσει, υπάρχει όμως μια υποσημείωση. Σε εκείνη την αναμέτρηση, δεν είχε πιάσει απολύτως τίποτα και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να είναι κριτήριο εκείνο το ματς.
Όσο για τις αλλαγές που ακολουθούν της τοποθέτησης του Νάραϊ στην κορυφή της επίθεσης; Ο Ζίβκοβιτς πηγαίνει δεξιά και ανοίγει η θέση του αριστερού ακραίου, με τον Καντουρί να έχει προβάδισμα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Οι Κλέιτον, Αντρέ Λουίς και η Τρίπολη!
- Super League: Βαρύ το κατηγορητήριο για τον Ηλιόπουλο και την ΑΕΚ
- ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Ηλιόπουλο και την ΠΑΕ!
- ΠΑΟΚ: Γυρίζει στην Ελλάδα ο τρίτος τραυματίας του πολύνεκρου τροχαίου στη Ρουμανία
- Παναθηναϊκός AKTOR: Από το νοσοκομείο στο παρκέ και το buzzer beater ο Γκραντ
