Άρης: Η πρώτη φωτό του Καρυπίδη με Πάρντιου και η παρουσία στην προπόνηση
Ο διοικητικός ηγέτης του Άρη Θόδωρος Καρυπίδης παρακολούθησε την προπόνηση στο προπονητικό στο Νέο Ρύσιο, όπως έκανε και πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό
Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Άρη στις εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο και παρακολούθησε την προπόνηση των ποδοσφαιριστών, όπως είχε κάνει και πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Συνήθεια; Γούρι; Όπως και να’ χει, ο ισχυρός άνδρας του Άρη προσπάθησε να στείλει μήνυμα στήριξης στους ποδοσφαιριστές με την παρουσία του μετά την αποτυχία στον Βόλο, ενώ φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά με τον Άγγλο προπονητή του Άρη, Άλαν Πάρντιου, με τον οποίο είχαν αρκετά να συζητήσουν.
Η ΠΑΕ Άρης πόσταρη τη φωτογραφία στα social media με το tag #ΑrisFamily, θέλοντας να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους φιλάθλους της ομάδας.
View this post on Instagram
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Φέτος δεν έχει μπλουζάκια
- Ολυμπιακός: Πόσες μέρες θα μείνει... χωρίς μπάσκετ μετά τη «σκούπα» στη Μονακό
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final Four
- Καιρός: Αφρικανική σκόνη και νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Τετάρτη
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός AKTOR - Βαλένθια και το Μπάγερν - Παρί Σεν Ζερμέν
