Ολυμπιακός: Παίρνεις τις ειρωνείες για τον Μαρσέλο και τις κάνεις... ταπετσαρία στου Ρέντη!

EUROKINISSI

Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αποδημήσουν με το καλημέρα τη μεταγραφή του Μαρσέλο με ειρωνείες και προσβολές για τον σπουδαίο Βραζιλιάνο. Στου Ρέντη πρέπει να του τις μεταφράσουν… μία προς μία!

Όταν μια ομάδα βρίσκεται βυθισμένη στα αγωνιστικά της… Τάρταρα, όπως είναι ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της σεζόν, ο οργανισμός της πρέπει να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο μπορεί για να το αξιοποιήσει ως ηλεκτροσόκ που μπορεί να τη συνεφέρει. Ακόμη κι αν αυτό αφορά ύβρεις, ειρωνείες και προσβολές των αντιπάλων.

Τα πρώτα τριάντα λεπτά του Μαρσέλο με την ερυθρόλευκη φανέλα άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου των αντιπάλων των πρωταθλητών Ελλάδος και το διαδίκτυο πλημμύρισε με απίστευτα ειρωνικά και προσβλητικά σχόλια για τον σπουδαίο Βραζιλιάνο.

Ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν παλαίμαχο συνταξιούχο ποδοσφαιριστή με κείμενα που δημοσιεύτηκαν σε ΜΜΕ της χώρας.

Όλα αυτά για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε για 30 λεπτά μετά από πεντέμισι μήνες αγωνιστικής απραξίας!

Τι πρέπει να κάνουν στον Ολυμπιακό; Να συγκεντρώσουν ένα προς ένα όλα αυτά τα σχόλια (ιδιαίτερα τα επώνυμα) και να τα μεταφράσουν λέξη προς λέξη όχι μόνο στον Μαρσέλο, αλλά σε όλους τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια του Ρέντη.

Σήμερα είναι ο Μαρσέλο, αύριο θα είναι ο Χάμες, ο Μπακαμπού, ο Μπιέλ. Μία προς μία οι σπουδαίες μεταγραφές του Ολυμπιακού θα επιχειρηθεί τα φθαρούν και να αμφισβητηθούν κυρίως στα μάτια των φίλων της πειραϊκής ομάδας.

Οι μόνοι που μπορούν να απαντήσουν σε αυτά είναι οι ίδιοι παίκτες. Όλες αυτές οι σπουδαίες προσωπικότητες που προφανώς δεν ήρθαν στην Ελλάδα για να τους αποκαλούν συνταξιούχους και παλαίμαχους.

Και μην έχετε καμία αμφιβολία. Παίκτες με την καριέρα ενός Μαρσέλο χαρακτηρίζονται πάντα από αθλητικό εγωισμό και περηφάνια. Στο χέρι του είναι, λοιπόν, του Βραζιλιάνου να απαντήσει… Όπως υποσχέθηκε ότι θα το πράξει με δημόσια τοποθέτησή στα social media!

Ναι, καμιά φορά και οι ειρωνείες των αντιπάλων, μπορούν να αποδειχτούν άκρως ευεργετικές αν αξιοποιηθούν σωστά από έναν «πληγωμένο» οργανισμό!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News