Πέδρο Μαρτίνς: Τι έγραψε για το «ναυάγιο» με τη Χαλ

eurokinissi

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έφτασε μία «ανάσα» από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Χαλ. Ωστόσο, η συμφωνία δεν προχώρησε και τόσο ο σύλλογος, όσο και ο Πορτογάλος τεχνικός εξήγησαν τους λόγους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα είναι ο νέος τεχνικός της Χαλ, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, οι δύο πλευρές είχαν έρθει κοντά σε συμφωνία. Μετά την ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου, που εξηγεί τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία, θέση πήρε και ο ίδιος ο Πορτογάλος προπονητής.

Η αγγλική ομάδα, γνωστοποίησε μεταξύ άλλων: «Μετά από εκτεταμένη συζήτηση με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν καταφέραμε να φτάσουμε σε συμφωνία οπότε αποφασίσαμε να τερματίσουμε τις διαπραγματεύσεις.

Ο Πέδρο είναι ένας εξαιρετικός προπονητής αλλά δεν αισθανόμαστε ότι ήμασταν σε θέση να φτάσουμε τις απαιτήσεις του, για αυτό τον ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον του για την Χαλ και του ευχόμαστε το καλύτερο για το μέλλον».

«Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία».

Από την πλευρά του, ο Πορτογάλος τεχνικός, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«Μετά τις διαπραγματεύσεις με τη Χαλ, που δημοσιοποιήθηκαν, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διοικούμενο και με δομή Premier League.

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν, ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία. Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς.

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News