Κριστιάνο Ρονάλντο: Η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ θα του δώσει 34 εκατομμύρια ευρώ;

ΑΠΕ

Ίσως δεν αρκούν 34 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ να πάρει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος έκλεισε για τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ωστόσο, με το βλέμμα στον Ιανουάριο, υπάρχουν ήδη συζητήσει και σενάρια για το ποιος μετακομίζει πού.

Το MLS προβάλει ως πιθανός προορισμός για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Δύσκολη αλλά όχι απίθανη εξέλιξη. Σύμφωνα με την Daily Star, η Ίντερ Μαϊάμι ετοιμάζει την κίνησή της για τον προσεχή Ιανουάριο.

Οι πιθανότητες αποχώρησης του Ρονάντο από τη Γιουνάιτεντ παραμένουν πολλές αν και σύμφωνα με το ESPN, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι θα παραμείνει στο Μάντσεστερ λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος για αυτόν από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η Γιουνάιτεντ δέχτηκε πρόταση μόνο από σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία αυτό το καλοκαίρι, μια προσφορά που απορρίφθηκε από την πλευρά του Ρονάλντο.

Παρόλα αυτά, το ρεπορτάζ της Daily Star αναφέρει ότι η Ιντερ Μαϊάμι, στην οποία συνιδιοκτήτης είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και προπονητής ο Φιλ Νέβιλ, ενδιαφέρεται για τον Ρονάλντο. Προσθέτει ότι ο σύλλογος θα προσφέρει στον Ρονάλντο 30 εκατομμύρια λίρες ετησίως -δηλαδή περισσότερα από 34 εκατομμύρια ευρώ-, αν και αυτό το ποσό μοιάζει εξωπραγματικό με βάση τους μισθούς ποδοσφαιριστών στο MLS. Αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στο MLS είναι ο Σερντάν Σακίρι του Σικάγο με μισθό περίπου 7,3 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή κάτι περισσότερο από 8,3 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως ακόμα και αυτό μπορεί να μην αρκεί. Διότι η Ίντερ Μαϊάμι -πάντα σύμφωνα με την Daily Star- προτίθεται να ενδιαφερθεί για ελεύθερο Κριστιάνο Ρονάλντο κι αυτό από μίνιο του μπορεί να είναι ένα αξεπέραστο εμπόδιο.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν είναι σήμερα ο μεγάλος σταρ της Ίντερ Μαϊάμι, όμως αποσύρεται στο τέλος της σεζόν κι αυτό σημαίνει ότι η θέση τους σταρ της ομάδας είναι κενή για τον Ρονάλντο. Φυσικά, αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να γίνει η μετακίνηση.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News