ΕΠΟ: Δεν έχουν ιερό και όσιο! Με όργανο το «πολυεργαλείο» Διακοφώτη έμπλεξαν στο ποδόσφαιρο τα... ελληνοτουρκικά!

Sportday.gr

Αδιανόητες καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τους επικίνδυνους παράγοντες της ΕΠΟ να μπλέκουν ακόμη και τα… ελληνοτουρκικά για να εκβιάσουν τη μη εφαρμογή του Αθλητικού Μητρώου και την εξαφάνιση παράνομων ή «αόρατων» σωματείων από το ελληνικό ποδόσφαιρο!

  • Τη λέξη «πολυεργαλείο» στο ποδόσφαιρο, φανταζόμαστε ότι τη γνωρίζετε. Ποιους παίκτες αποκαλούμε «πολυεργαλεία»; Αυτούς που θα υπηρετήσουν μέχρι κεραίας το πλάνο του προπονητή απ’ όποια θέση κι αν τους ζητηθεί να το πράξουν! Είναι οι παίκτες που θα βγάλουν τα στήθη τους μπροστά, θυσιάζοντας ακόμη και τον εαυτό τους, για το γενικό καλό της ομάδας…
  • Στο ελληνικό ποδόσφαιρο, βέβαια, έχουμε και… παράγοντες-πολυεργαλεία! «Καρεκλοκένταυρους» παράγοντες, δηλαδή, που βρίσκονται σε κομβικές θέσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όχι για να εργάζονται καθημερινά για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά για να εκτελούν… εντολές όσων έχουν μεριμνήσει για την τοποθέτησή τους σε συγκεκριμένα πόστα!
  • Ένας παράγοντας με ξεχωριστή διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι και ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παναγιώτης Διακοφώτης! Ο επονομαζόμενος και «παππούς» στο Πάρκο Γουδή! Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας και… ξακουστό «πολυεργαλείο» για τη δράση του.
  • Σε μια περίοδο, λοιπόν, που άπαντες αντιλαμβάνονται ότι η ΕΠΟ είναι η μοναδική Αθλητική Ομοσπονδία της χώρας που μάχεται για τη μη εφαρμογή του Αθλητικού Μητρώου, έπρεπε κάποιο «πολυεργαλείο» να… βγει μπροστά για το καλό «της ομάδας».
  • Τι έκανε, λοιπόν, η ΕΠΣ Δωδεκανήσου της οποίας συμπτωματικά είναι πρόεδρος ο Παναγιώτης Διακοφώτης; Εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «ενημερώνει» τη φίλαθλη γνώμη ότι σωματεία της ΕΠΣ έχουν δεχτεί πρόσκληση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Τουρκίας για να αγωνιστεί στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας. Ναι, καλά διαβάζετε…
  • Υπήρξε ΕΠΣ που στην προσπάθεια υπεράσπισης όσων δίνουν λυσσαλέο αγώνα για τη διατήρηση σωματείων που λειτουργούν παράνομα ή σωματείων που… υπάρχουν μόνο ως σφραγίδες, χρησιμοποίησε τις ευαίσθητες σχέσεις Ελλάδος – Τουρκίας ως μοχλό πίεσης προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη!
  • Τι έγραψε στην ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Δωδεκανήσου; «Έχουμε ενημερωθεί ανεπίσημα από κάποια σωματεία ότι, αν δεν βρεθεί λύση στο πρόβλημα τους, εξετάζουν ακόμη και την πρόταση που τους έχει γίνει να αγωνισθούν στη γείτονα χώρα, λέγοντας ότι εμάς σαν «ποδόσφαιρο», δεν μας χωρίζει κάτι. Θα μας φέρουν στη δυσάρεστη θέση να ορίζουμε εκεί τα παιχνίδια, αφού για άλλη μια φορά ο Υφυπουργός  δεν έπραξε τα αυτονόητα».
  • Τι άλλο να προσθέσει κανείς; Απλά ακόμη και οι… άπιστοι Θωμάδες αντιλαμβάνονται πλέον ότι οι παροικούντες στο Πάρκο Γουδί θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην χάσουν τα κεκτημένα ετών. Ναι, δεν έχουν ούτε όσιο, ούτε ιερό και αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουν ακόμη και τον… Ερντογάν για να πετύχουν το στόχο τους!

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News