ΠΑΟΚ: Η μισή του 11άδα θα δει για πρώτη φορά το «Καραϊσκάκης»

EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στον Πειραιά έχοντας αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και δεν αποκλείεται, με βάση τις σκέψεις του Λουτσέσκου, να παραταχθεί με τη μισή του ενδεκάδα να γνωρίζει για πρώτη φορά το «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το 1/3 των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή να επισκέπτονται για πρώτη φορά την έδρα του Ολυμπιακού. Από αυτούς μάλιστα, οι πέντε αναμένεται να βρεθούν και στην αρχική 11άδα.

Η… προθέρμανση στο «Κλ. Βικελίδης»

Η διαχείριση ενός τέτοιο αγώνα αποτελεί σημείο αναφοράς,καθώς το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και να «βράζει» υπέρ του Ολυμπιακού. Πρόκειται για μια συνθήκη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και αυτό που θα φανεί είναι και το πόσο ρόλο θα παίξει, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν πάρει μια πρώτη γεύση από το τι σημαίνει να αγωνίζεται στην έδρα ενός αντιπάλου με τον οποίο υπάρχει παραδοσιακή έχθρα, καθώς προηγήθηκε η επίσκεψη στο «Κλ. Βικελίδης» για το ματς με τον Άρη.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, στα 22 του, έχει μόνο την εμπειρία των γηπέδων της Γκόριτσα, σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Όσον αφορά τον Κώστα Κουλιεράκη, με τη φετινή του σεζόν να είναι ουσιαστικά η πρώτη «επαγγελματική», μπαίνει τώρα στον κόσμο των «μεγάλων». Ο Ιβάν Νέσμπεργκ έχει την εμπειρία από τα γήπεδα της Νορβηγίας, αλλά δύσκολα μπορούν αυτά να συγκριθούν με Βαλκανικές – Νοτιοευρωπαϊκές καταστάσεις…

Ο Νάραϊ δεν είναι μαθημένος στο «100-0»

Ο Κάλεντ Νάραϊ έχει φάει με το κουτάλι τα γεμάτα γήπεδα. Στην δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, άπαντες έχουν συνηθίσει να παίζουν σε γήπεδα με μέσο όρο πληρότητας το 90%. Η μόνη διαφορά είναι πως ο Γερμανός δεν έχει μάθει να παίζει χωρίς την παρουσία φιλοξενούμενων ομάδων. Ο Τιάγκο Ντάντας από την πλευρά του, που έκανε ένα πέρασμα από τη Γερμανία και τη Μπάγερν, ξέρει από γεμάτα γήπεδα, αλλά δεν έχει τόση εμπειρία από «εχθρικά» προς την ομάδα που αγωνίζεται, γήπεδα.

Ο Νίκο Κουαλιάρα έχει μεγαλώσει στην ατμόσφαιρα των γηπέδων της Ουρουγουάης, ενώ ο Βασίλι Γκορντεζιάνι, όπως και ο Κουλιεράκης, κάνει τα πρώτα του επαγγελματικά βήμα φέτος.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News