Ολυμπιακός: Μέχρι τη Δευτέρα 24/10 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

AMNA

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα είναι διαθέσιμα μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 24/10.

Η σχέση αγάπης που δημιουργείται μεταξύ του μπασκετικού τμήματος του Ολυμπιακού και του κόσμου της ομάδας αποτυπώνεται στο γεγονός ότι φέτος έχουν ήδη διατεθεί περισσότερα από 5.000 εισιτήρια διαρκείας.

Ο ρόλος που διαδραμάτισε ο κόσμος της ομάδας στην εντυπωσιακή πορεία της μέχρι και το Final Four της Euroleague ήταν καθοριστικός, πράγμα που παραδέχονται διαρκώς και ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του. Φέτος, ο Ολυμπιακός στοχεύει ακόμα ψηλότερα και ο κόσμος αναμένεται να είναι ακόμα πιο ενεργός από πέρυσι. Ειδικά στη φετινή πολύ ανταγωνιστική Euroleague, η συμβολή του έκτου παίκτη αναμένεται εξίσου, αν όχι και παραπάνω, σημαντική.

Η διάθεση των διαρκείας θα συνεχιστεί μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι των διαρκείας πέραν των προνομίων που προσφέρει μέσω των χορηγών της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν προτεραιότητα στην αγορά των εισιτηρίων του Final Four.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η σεζόν 2022-23 ξεκίνησε δυναμικά, όμως, ο χρόνος που έχεις στην διάθεσή σου για να προμηθευτείς το διαρκείας σου εξαντλείται!

Κλείσε ΤΩΡΑ και εσύ τη μόνιμη θέση σου στο ΣΕΦ, βοήθησε την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της και βγες πολλαπλά κερδισμένος (τόσο οικονομικά, όσο και μέσω των προνομίων που σου προσφέρουν οι χορηγοί μας!).

Οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται ΜΕΧΡΙ και την Δευτέρα 24/10/2022.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:
• Online: Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της K.A.E.ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
• Τηλεφωνικό κέντρο Ticketmaster: 211 199 6007 από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 10:00 – 21:00 και Σαββατοκύριακο από τις 10:00 – 21:00.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News