ΑΕΚ: «Πόλεμος» στο διαδίκτυο με Καφετζόπουλο για τα... φτερά του Οδυσσέα!

Οδυσσέας
Eurokinissi

«Η χοντροβλαχομ@@@@@α», κατά τον Αντώνη Καφετζόπουλο, η αντίδραση του εκπαιδευτή του Οδυσσέα της ΑΕΚ, Σταύρου Αθανασίου για επιλεκτική μνήμη που τον «καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος χατρακτήρισε «χοντροβλαχομ@@@@ία» το πέταγμα αετού στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του εκπαιδευτή του. Η διαμάχη αφορά τον «Οδυσσέα«» – αυτό είναι το όνομα του πτηνού- με τον εκπαιδευτή Σταύρο Αθανασίου, να θυμίζει στον Αντώνη Καφετζόπουλο παλαιότερη συνεργασία τους.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός, προέβη στην ακόλουθη ανάρτηση στα social media:

«Αυτή η χοντροβλαχομ@@@@@α με τον ζωντανό αετό πρέπει να σταματήσει τώρα!
Δεν έπρεπε καν να είχε αρχίσει, για να είμαι καθαρός. Ποτέ.
Είπα να μη γκρινιάζω, εγκαίνια είχαμε, ωραίο το γήπεδο, τέλεια η έδρα. Αλλά…
Οι αετοί είναι άγρια ζώα, η θέση τους είναι στη φύση. Γινόμαστε σούργελα. Στην εποχή μας δεν συγχωρούνται τέτοιες π@π@ρι@ς.
Έχουμε ωραιότατο αητό, με τα δυό κεφάλια του με τα όλα του.
Είναι σύμβολο.
Δεν είναι πρόσκληση σε βασανιστήρια».

Η ανάρτηση:

Ο Σταύρος Αθανάσιου απάντησε επίσης με ανάρτησή του:

“Αγαπητέ κύριε Καφετζόπουλε, η επιλεκτική σας μνήμη σας καθιστά ΑΚΑΛΥΠΤΟ !!!!

Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την ανάρτησή σας για την πτήση και την παρουσία του Οδυσσέα μέσα στον Ναό μας.

Σαφώς και δεν θα χρησιμοποιήσω την γλυκύτατη φρασεολογία σας που σίγουρα τραβάει το ενδιαφέρον για ανάγνωση της ανάρτησης. Αλλά θα σας θυμίσω κάτι.

Ομολογουμένως πέρασαν αρκετά χρόνια, αλλά από ό,τι θυμάμαι δεν είδα μια παρόμοια ανάρτηση το 2010 όταν στην Πασίγνωστη ταινία του κ.Καλογερόπουλου οι Ιππείς της Πύλου με σωρεία από αξιόλογους ηθοποιούς και τεράστια επιτυχία μάς αναθέσατε (η παραγωγή) από κοινού με εταίρο γνωστό γερακάρη να εκπαιδεύσουμε ένα γεράκι στο τέλος της ταινίας να πιάσει το εσώρουχο της ηθοποιού στον αέρα μετά από επίμαχη σκηνή!!!

Σαφώς και δεχτήκαμε και τότε όπως και τώρα (Περίπτωση Οδυσσέα) να εκπαιδεύσουμε το αρπακτικό για κάτι τόσο πρωτότυπο γιατί η Ιερακοθηρία εκτός των άλλων εκφάνσεων που έχει είναι ΤΕΧΝΗ!!! Να υπενθυμίσουμε ότι για χάρη ταινιών εκδηλώσεων δραστηριοτήτων, ντοκιμαντέρ παγκόσμιων, συνεργαζόμαστε με χιλιάδες ζώα πετούμενα και μη, πάντα εκτρεφόμενα και πάντα με τον έλεγχο και την φροντίδα του εκπαιδευτή τους!!!

Τέλος είμαι στην διάθεσή σας να σας ενημερώσω για διαφορές ανάμεσα σε άγρια εκτρεφόμενα κτλ. πτηνά και οτιδήποτε διέπει αυτά και τις δραστηριότητές τους.

Υ.Γ Η σκηνή είναι screenshot από το YouTube για αυτό δεν έχει καλή ανάλυση, αλλά σίγουρα θα την θυμάστε!!!!”.

Η ανάρτηση:

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News