ΑΕΚ: Ο Άμραμπατ ρίσκαρε το Μουντιάλ για να βάλει το γκολ της νίκης

Eurokinissi

Ο Άμραμπατ έμεινε μέσα στο γήπεδο και μάλιστα σκόραρε στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, παρόλο που ήδη είχε υποστεί την θλάση και έβαλε σε ρίσκο τις τελευταίες ελπίδες του να μπει στην αποστολή του Μαρόκου για το Μουντιάλ

Είναι αλήθεια πως ο Νορντίν Άμραμπατ άκουσε πολλά και διάφορα, όσο καθυστερούσε να ενσωματωθεί το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία της ΑΕΚ. Όμως στο ματς της προηγούμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο, όχι μόνο ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ της νίκης. Αλλά για να πετύχει αυτό το γκολ, έβαλε και σε ρίσκο τις τελευταίες ελπίδες που έχει για να πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Άμραμπατ είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Και τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, οι οποίες κατόπιν αποδείχθηκε πως ήταν θλάση, τις αισθάνθηκε πριν καν το ματς μπει στις καθυστερήσεις του. Όμως δεν έκανε το παραμικρό νεύμα προς τους ανθρώπους της ΑΕΚ, καθώς το παιχνίδι ήταν 0-0 και στην κόψη του ξυραφιού. Μάλιστα είναι δεδομένο, πως όσο περνούσαν τα λεπτά, τόσο οι ενοχλήσεις γινόντουσαν ακόμα πιο έντονες.

Όχι μόνο δεν ζήτησε να αντικατασταθεί, αλλά ο Άμραμπατ έμεινε στο ματς και πήρε και την μπάλα στα χέρια του για να εκτελέσει το κρίσιμο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Παρόλα αυτά, ο Μαροκινός ήξερε καλά πως μ’ όλο αυτό έπαιρνε μεγάλο ρίσκο. Ειδικά από την στιγμή που ο ομοσπονδιακός τεχνικός Βαλίντ Ρεγκαγκί, τον έχει συμπεριλάβει στην αρχική προεπιλογή για την αποστολή του Μαρόκου που θα πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Όπως αποδείχθηκε κατόπιν από τις εξετάσεις, ο Άμραμπατ έχει υποστεί θλάση. Η εκτίμηση που υπάρχει, είναι για απουσία τριών εβδομάδων. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως οριακά θα προλάβει να είναι έτοιμος για να συμμετάσχει σ’ αυτή την μίνι προετοιμασία που θα κάνει η εθνική του Μαρόκου και στην οποία θα πάνε οι 30 από τους 50 και εκεί θα γίνει η τελική επιλογή. Βεβαίως είναι πιθανό να “κοπεί” έτσι κι αλλιώς. Όμως πήρε ρίσκο να “θυσιάσει” ακόμα και τις λίγες ελπίδες του να διεκδικήσει μια θέση για το Μουντιάλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News