Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Γιατί συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα στη «Χρυσή Μπάλα»

twitter fc barcelona

Γιατί o Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα στη «Χρυσή Μπάλα» κι έκλεψε την παράσταση από τον Καρίμ Μπενζεμά.

Στη τελετή της «Χρυσής Μπάλας» το βραβείο του καλύτερου παίκτη στον κόσμο απονεμήθηκε στον Καρίμ Μπενζεμά. Σε μια ξεχωριστή κατηγορία βραβεύτηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ως ο καλύτερος επιθετικός της σεζόν.

Μπενζεμά και Λεβαντόφσκι προσήλθαν στο γκαλά ντυμένοι με τα καλύτερα κοστούμια και τα καλύτερα αξεσουάρ τους, ή τουλάχιστον αυτά που ήθελαν περισσότερο να επιδείξουν. Αλλά το γαλλικό στυλ διέφερε πολύ από το πολωνικό.

Στο χέρι του Μπενζεμά έλαμπε ένα πανάκριβο ρολόι της εταιρείας Richard Mille, ενώ σε αυτό του Λεβαντόφσκι ένα απλό μοντέλο Casio .

Το RM 65-01 Red Gold του Μπενζεμά αξίζει 500.000 ευρώ, ενώ το χρυσό Unisex Casio Vintage του Λεβαντόφσκι κάτι λιγότερο από 43 ευρώ .

Η χτυπητή αντίθεση στην εμφάνισή τους φυσικά έγινε θέμα σχολιασμού στα σόσιαλ μίντια. Και για το look του Λεβαντόφσκι γράφτηκαν διάφορες υποθέσεις.

Κάποιος είπε ότι αποφάσισε να εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις μόνο με αυτό το ρολόι για να αποφύγει να τον ξανακλέψουν όπως είχε γίνει στη Βαρκελώνη, δύο εβδομάδες μετά την παρουσίασή του.

Τότε του είχαν κλέψει μεταξύ άλλων ένα ρολόι Patek Philippe που εκτιμάται σε περίπου 70.000 ευρώ . Ευτυχώς για τον Πολωνό, οι αστυνομικοί κατάφεραν να πιάσουν τον κλέφτη και να του επιστρέψουν το ρολόι.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News