Ολυμπιακός: Θα γίνει ο Φορτούνης ο 36ος;

EUROKINISSI

Κορμπεράν και Μίτσελ έχουν χρησιμοποιήσει 35 παίκτες ως τώρα στη Super League σε 8 αγωνιστικές ενώ πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα είχαν παίξει 30, ο Φορτούνης αναμένεται να ανεβάσει κι άλλο τον αριθμό.

Ο Κώστας Φορτούνης φέρεται να βρίσκεται στο μυαλό του Μίτσελ ως ένας από τους παίκτες που θα κληθούν άμεσα να αγωνιστούν και να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό σ ‘αυτή τη συγκυρία.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ την τελευταία τριετία με σοβαρούς τραυματισμούς, προσπαθεί να επανέλθει στην κανονικότητα, ωστόσο καταλαβαίνουν όλοι πως αυτό ούτε εύκολο είναι ούτε (πιθανότατα) υλοποιήσιμο στο 100%.

Πια ο Φορτούνης έχει μεγαλώσει αρκετά και το κάνει δυσκολότερο ότι βρίσκεται καιρό σε αγωνιστική απραξία σε υψηλό επίπεδο. Με την ποιότητά του βεβαίως, ειδικά στην Ελλάδα και τους αγώνες της Super League που συχνά είναι σε χαμηλό τέμπο και οι ομάδες κλείνονται, μπορεί να βοηθήσει.

Μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Κορμπεράν και ο Μίτσελ που έχουν καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό σ’ αυτές τις πρώτες 8 αγωνιστικές, έχουν χρησιμοποιήσει 35 διαφορετικούς παίκτες ενώ πέρυσι σε όλο το πρωτάθλημα ο Μαρτίνς είχε χρησιμοποιήσει 30. Θα γίνει ο Φόρτου ο 36ος; Φαίνεται πως ναι, μένει να δούμε το πότε, αν θα είναι άμεσα (με τον Παναιτωλικό) ή πιο μετά.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News