ΑΛΤΑΪ: Πήρε τον Χιλιανό εξτρέμ Μαρτίν Ροντρίγκες

Η τουρκική ομάδα, που είχε στο στόχαστρό της τον 24χρονο Έλληνα εξτρέμ του Παναθηναϊκού, απέκτησε τον 26χρονο Χιλιανό εξτρέμ.

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Μαρτίν Ροντρίγκες προχώρησε η Αλτάι. Η τουρκική ομάδα πλήρωσε κάτι περισσότερο από 150 χιλ. ευρώ και έκανε δικό της τον 26χρονο Χιλιανό εξτρέμ της Κόλο Κόλο.

Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίζεται κατά κύριο λόγο αριστερά, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξιός εξτρέμ και που φέτος πρόλαβε να πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές με την ομάδα της Χιλής και να δώσει μία ασίστ.

Αυτή η κίνηση έρχεται λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Οζγκούρ Εκμετσίογλου στο be IN Sports Τουρκίας, στις οποίες είχε προαναγγείλει τον ερχομό του Μαρτίν Ροντρίγκες, όπως επίσης και την ολοκλήρωση του deal με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Το πρώτο σκέλος των λεγομένων του έγινε πραγματικότητα και μένει να δούμε τι θα γίνει με το δεύτερο.

Ωστόσο στο θέμα του 24χρονου εξτρέμ η στάση του Παναθηναϊκού δεν έχει αλλάξει και προς στιγμήν φαίνεται πως μόνο με την πληρωμή της ρήτρας του 1,5 εκ. ευρώ εκείνος θα αποδεσμευθεί από το «τριφύλλι», παρά το γεγονός ότι ο ίδιος καλύπτεται από τις αποδοχές που του προσφέρει η τουρκική ομάδα.

Πάντως, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης συνεχίζει κανονικά να παίρνει μέρος στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού όντας κάθε άλλο παρά αδιάφορος, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μάλιστα να δείχνει πως τον υπολογίζει αρκετά δίνοντάς συχνά συμβουλές και κάνοντάς του παρατηρήσεις.

 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News