Γ' Εθνική: Επιτέλους σέντρα στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου!

EUROKINISSI

Η ΕΠΟ αποφάσισε, επιτέλους, την έναρξη του πολύπαθου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το οποίο ξεκινά το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου με πέντε ομίλους των 14 ομάδων.

Εδώ που είχαμε φτάσει το γεγονός ότι η ΕΠΟ πρόλαβε όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και την επέτειο του Πολυτεχνείου για να ορίσει, επιτέλους, την εκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, συνιστά είδηση μεγατόνων!

Κι όμως! Με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, η μεγαλύτερη ερασιτεχνική κατηγορία της χώρας ξεκινά το Σαββατοκύριακο 12-13 Νοεμβρίου με το πρωτάθλημα να διεξάγεται τελικά σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων και τους πρωταθλητές των ομίλων να συμμετέχουν σε μίνι πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν, με τέσσερις να εξασφαλίζουν την άνοδο για τη Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει ως εξής:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά τη σημερινή της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα ξεκινήσει στις 12-13 Νοεμβρίου. Θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων, ενώ η άνοδος στην Super League 2 θα κριθεί σε ειδικό πρωτάθλημα με συμμετοχή των πέντε πρωταθλητών της κανονικής περιόδου (θα προβιβαστούν οι τέσσερις πρώτοι).

-Έπειτα από εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών, τα γυναικεία πρωταθλήματα Α’ και Β’ Κατηγορίας θα ξεκινήσουν στις 19-20 Νοεμβρίου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News