Ολυμπιακός: Συνεδριάζει το ΔΣ της ΠΑΕ και παίρνει σημαντικές αποφάσεις

Σημαίες ΠΑΕ Ολυμπιακός
eurokinissi

Η διοίκηση του Ολυμπιακού θα συζητήσει και θα αναλύσει τα δεδομένα και θα συναποφασίσει για τις αντιδράσεις στις αδικίες που βιώνει με πρόσφατη τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σημαντική είναι η σημερινή (8/11) μέρα για τον Ολυμπιακό αφού στη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ που επίκειται θα συζητηθούν τα δεδομένα και αφού γίνει ανάλυση της κατάστασης θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις για τις (αντι)δράσεις των πρωταθλητών από εδώ και στο εξής.

Είναι ξεκάθαρο ότι οι ερυθρόλευκοι αισθάνονται, και όχι άδικα, ότι κυνηγιούνται και αδικούνται συστηματικά διαιτητικά στην ελληνική Super League με πρόσφατο παράδειγμα την ανεκδιήγητη απόφαση για πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις (των… καθυστερήσεων) του ντέρμπι της Λεωφόρου.

Άμεσα έπεσε στο… τραπέζι η πρόταση του Γιάννη Βρέντζου για αποχώρηση από το πρωτάθλημα και προσφυγή στα δικαστήρια για τα… περαιτέρω. Αυτή η πρόταση θα συζητηθεί στο ΔΣ και προφανώς δεν θα είναι η μοναδική πρόταση για αντίδραση σε αυτό που συμβαίνει εις βάρος των Πειραιωτών.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News