ΠΑΟΚ: Κωνσταντέλιας ή Τζόλης; Ποιον θεωρούν μεγαλύτερο ταλέντο στον «Δικέφαλο»!

Sportday.gr

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε το δικό του «μπάσιμο» στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ και δημιούργησε αδημονία για την επόμενη εμφάνιση όπως είχε κάνει προ διετίας ο Χρήστος Τζόλης. Ποιον θεωρούν μεγαλύτερο ταλέντο οι άνθρωποι του «Δικεφάλου»;

Μόλις στο τρίτο του παιχνίδι ως βασικός, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε μια εμφάνιση που ανάγκασε τους φίλους του Ιωνικού που βρέθηκαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης να τον χειροκροτήσουν. Με τον ΠΑΟΚ να προηγείται με 0-3 και τον Κωνσταντέλια να έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ του δικεφάλου του Βορρά, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους φίλους των «ασπρόμαυρων» που βλέπουν ένα ακόμα παιδί των ακαδημιών να «λάμπει», δυο χρόνια μετά την παρουσία του Χρήστου Τζόλη στην ομάδα.

Οι συγκρίσεις Τζόλη – Κωνσταντέλια ξεκίνησαν και έχουν να κάνουν με τη διαδρομή τους στις ακαδημίες, το ξεπέταγμά τους στην πρώτη ομάδα αλλά και το σημείο τοποθέτησης του πήχη του καθενός. Για να είμαστε πιο ακριβείς, οι συγκρίσεις είχαν ξεκινήσει από τότε που ο Τζόλης είχε ανέβει στην πρώτη ομάδα.

Ο Κωνσταντέλιας ήταν ο «να δεις τι σου ‘χω για μετά»

Ο Χρήστος Τζόλης πήρε τις ευκαιρίες του στην πρώτη ομάδα, στο φινάλε της περίεργης σεζόν 2019-20, και ακολούθως επιβεβαίωσε τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν, που ήταν και η μοναδική «γεμάτη» στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Τότε, η συζήτηση για το «ποιοι ακολουθούν» ήταν η πλέον «καυτή» και το όνομά του Γιάννη Κωνσταντέλια ήταν αυτό που ακουγόταν από όλους, με μια συγκεκριμένη ατάκα. «Αν σε έφτιαξε αυτό που είδες από τον Τζόλη, να δεις τι σου έχω για μετά» έλεγαν όλοι για τον Κωνσταντέλια.

Ο Τζόλης είχε το ένστικτο του σκόρερ

Αυτό που έδειξε ο Τζόλης, και πάνω σε αυτό προσπάθησε να «χτίσει» την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, πέρα από την ταχύτητα και τη διεισδυτικότητα, δεν ήταν άλλο από τα τελειώματά του. Η ατάκα «ο χαμογελαστός «φονιάς» ήταν αυτή που είπαν αρκετοί για να συνδυάσουν τα εξαιρετικά του τελειώματα με το χαμογελαστό του πρόσωπο.

Ο Κωνσταντέλιας έχει «εγκέφαλο» οργανωτή

Άπαντες στις ακαδημίες, όταν τους ρωτούσες για τον Κωνσταντέλια, σου μιλούσαν ένα παιδί που είχε δυο μεγάλα χαρίσματα. Η διαχείριση της μπάλας σε συνδυασμό με το εξαιρετικό διάβασμα γηπέδου. Αυτό τον έκανε να ξεχωρίζει σε κάθε τουρνουά που πήγαινε στο εξωτερικό με τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντέλιας έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ του ΠΑΟΚ στη Νίκαια. Στο πρώτο, με μια πάσα «ακυρώνει» τρεις παίκτες του Ιωνικού. Στο δεύτερο πιέζει, κλέβει να τροφοδοτεί τον Ολιβέιρα. Στο τρίτο ανακτά κατοχή και διαβάζει τον κενό χώρο στον οποίο κινήθηκε ο Ζίβκοβιτς. Το ποδοσφαιρικό του μυαλό κινείται σε υψηλές ταχύτητες. Αυτό, θα πρέπει να το αποδείξει και το ποδόσφαιρο των «μεγάλων».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News