Ολυμπιακός: «Βράζουν» με τις ποινές σε Καραπαπά, Βρέντζο και μιλούν για σκάνδαλο

Καραπαπάς Βρέντζος
eurokinissi

Οργισμένοι είναι στον Ολυμπιακό για τις ποινές στους κ.κ.Καραπαπά και Βρέντζο με αφορμή το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό τις οποίες χαρακτηρίζουν παράνομες και παράτυπες.

Οργή για την απόφαση – σκάνδαλο, όπως τη χαρακτήριζαν επικρατούσε στον Ολυμπιακό στο άκουσμα των τιμωριών για τους Κώστα Καραπαπά και Γιάννη Βρέντζο με αφορμή το ντέρμπι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναθηναϊκό για τη Super League.

Οι αποφάσεις της κας. Αντιγόνης Σταμολέκα, της οποίας κάποιοι δε λένε να ξεχάσουν το… πράσινο παρελθόν, αισθάνονταν στο λιμάνι ότι είναι παράνομες και παράτυπες.

Κι αυτό επειδή επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο (σ.σ.: όχι μόνο στα αποδυτήρια) 6 μήνες στον δ’ αντιπρόεδρο και γενικό διευθυτή, Κώστα Καραπαπά, χωρίς αυτό να προβλέπεται από τον κανονισμό.

Στην πραγματικότητα ο κ.Καραπαπάς τιμωρήθηκε με βάση την έκθεση του διαιτητή για πράγματα που δεν είδε ο ίδιος αλλά ο… Μάνταλος!

Από την άλλη, ο κ. Βρέντζος, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ και επί σειρά ετών στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη, τιμωρήθηκε για την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών παρότι είχε άδεια από τον διαιτητή να το κάνει και ήταν παρόντες παρατηρητές και εκπρόσωποι του γηπεδούχου ΠΑΟ!

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News