Παναθηναϊκός - Ατρόμητος: Ρίγη συγκίνησης στη βράβευση του Σπύρου Μαραγκού

Eurokinissi
Πριν από την έναρξη του αγώνα Παναθηναϊκός – Ατρόμητος η ΠΑΕ τίμησε τον Σπύρο Μαραγκό για την προσφορά του στην ομάδα.
Ο Σπύρος Μαραγκός αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό από το 1989 που πήγε από τον Πανιώνιο έως το 1996 που έφυγε για τον ΠΑΟΚ.
Η ΠΑΕ τον βράβευσε σήμερα (13/11) πριν από τον αγώνα Παναθηναϊκός- Ατρόμητος για την προσφορά του, μαζί με έναν άλλο παλαίμαχο, τον Γιόζεφ Βάντσικ.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη στην εξέδρα καθώς ο Μαραγκός εμφανίστηκε στο τερέν σε αμαξίδιο καθώς από το 2016 έχει διαγνωστεί με μια εκφυλιστική νόσο που τον έχει αφήσει παράλυτο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Πότε θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ
- Ολυμπιακός: Ένα τσουβάλι τελικές, μηδέν γκολ - Μία είναι η λύση!
- ΑΕΛ: Από πότε είχε να μη χάσει στις έδρες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
- Ανακοίνωσε μέτρα στήριξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Τέσσερα έκτακτα μέτρα στήριξης ύψους 300 εκατ. ευρώ – Fuel pass, επιδότηση στο diesel κίνησης και παρέμβαση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Παναγιώτης Γκαμπράνης: «Ο ΟΦΗ έκανε παρέλαση κι ο Ατρόμητος... έσωσε τον Αρη» (VIDEO)
