Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Διαιτησία» είπε ο Οικονόμου, «λιώνω» ο Πορτοσάλτε, «να μην γράφει 48» ο Παυλόπουλος

«Αρπάχτηκαν» Οικονόμου, Πορτοσάλτε, Παυλόπουλος για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Από το «όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός… λιώνω», στο «47 πρωταθλήματα μόνοι μας» και το «είναι κι ο ΠΑΟΚ εδώ».

Πρωί Δευτέρας και προφανώς η συνύπαρξη ενός φίλο του Ολυμπιακού, ενός της ΑΕΚ και ενός του Παναθηναϊκού είναι ότι καλύτερο για ποδοσφαιροσυζήτηση. Όταν αυτή μάλιστα γίνεται σε τηλεοπτικό πλατό μετά από ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ, μπορεί να χαρακτηριστεί από ενδιαφέρουσα έως απολαυστική.

Ο φίλος του Ολυμπιακού, Δημήτρης Οικονόμου, ο φίλος της ΑΕΚ Άρης Πορτοσάλτε κι ο… πρωτοπόρος Παναθηναϊκός, Άκης Παυλόπουλος συναντήθηκαν στο πλατό της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ, «Σήμερα».

Ο Άρης Πορτοσάλτε άνοιξε την κουβέντα: «Χαμογελάω γιατί είναι Δευτέρα, ξεκινάει η εβδομάδα, χαρούμενος που γύρισα στη δουλειά μου ευχαριστιέμαι που ο Οικονόμου δεν μπόρεσε να μου βάλει γκολ εχθές. Κλαίει λιγάκι είναι η αλήθεια».

«Μας αδίκησε η διαιτησία πρώτα από όλα. Μας ακύρωσε ένα γκολ, χάσαμε μαγικές ευκαιρίες…», αντέδρασε ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Όταν ακούω ότι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από την διαιτησία… λιώνω, λιώνω! Μπορεί να συμβεί, αλλά λιώνω. Αδικία από την διαιτησία έχουν νιώσει άπαντες. Όταν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία μια γραφικότητα υπάρχει. Αλλά μεγαλώνει όταν διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός», ήρθε το νέο χτύπημα του Άρη Πορτοσάλτε.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ξαναπήρε το λόγο: «Κάτσε μην πάρουμε το πρωτάθλημα στο τέλος… Στο γήπεδο του Ολυμπιακού είδες τι γράφει απ΄ έξω; 47 πρωταθλήματα μόνοι μας!».

Την κουβέντα έκλεισε ο Άκης Παυλόπουλος: «Αρκεί να μην γράφει 48 με το που ξεκινάει η σεζόν. Να περιμένουμε να κυλήσει η σεζόν πρώτα».

Για να παρέμβει η Ντόρα Κουτροκόη λέγοντας: «Είναι κι ο ΠΑΟΚ εδώ».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News