Μουντιάλ Κατάρ: Ο Ροντ Στιούαρτ είπε όχι σε ένα εκατομμύριο δολάρια

Ο Ροντ Στιούαρτ αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να δώσει συναυλία στο Κατάρ, παρόλο που του πρόσφεραν περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια

Σε συνέντευξή του στους Sunday Times, ο διάσημος Σκωτσέζος τραγουδιστής μίλησε για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και είπε ότι δεν είναι αποδεκτό να πάει σε αυτή τη χώρα δεδομένων των παραβιάσεών της στα ανθρώπινα δικαιώματα.

«Πριν από 15 μήνες μου πρότειναν πολλά χρήματα, πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια, για να εμφανιστώ εκεί. Απέρριψα την πρόταση. Δεν είναι σωστό να πάω εκεί. Και οι Ιρανοί θα πρέπει επίσης να αποκλειστούν από παντού, λόγω της προμήθειας όπλων», είπε ο 77χρονος Στιούαρτ.

Η στάση του Σερ Στιούαρτ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με μια σειρά Βρετανών σταρ που έχουν δελεαστεί από τα χρήματα του Κατάρ και δέχθηκαν να εμφανιστούν εκεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, 48 ετών, πρόκειται να παίξει στο γκολφ κλαμπ της Ντόχα στις 8 Δεκεμβρίου, 10 ημέρες πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στο πλαίσιο μιας σειράς συναυλιών με τον τίτλο  Qatar Live.

Από την πλευρά της η Mirror αποκάλυψε αυτό το μήνα πώς ο Στιούαρτ έχει νοικιάσει ένα σπίτι στο Μπερκσάιρ για μια οικογένεια επτά Ουκρανών που είχαν εγκαταλείψει την πατρίδα τους λόγω του πολέμου. Εκτός αυτού έχει δώσει δουλειά σε άλλους δύο πρόσφυγες στην έπαυλή του στο Έσσεξ.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News