ΠΑΟΚ: Όταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έλαμπε στη Μασία της Μπαρτσελόνα

EUROKINISSI

Τον Οκτώβριο του 2018, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρισκόταν στη Μασία της Μπαρτσελόνα και έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να εισηγηθούν την κατάθεση πρόταση ύψος 1.500.000 Ευρώ για την απόκτησή του.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει, το τελευταίο διάστημα, τραβήξει επάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας με τις εμφανίσεις του, και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Πριν από τέσσερα χρόνια, όταν και είχε δοκιμαστεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, είχε καταφέρει να γίνει θέμα συζήτησης στο ρεπορτάζ των Καταλανικών εφημερίδων.

Ο «Ντελιας» ξεχώρισε και η Μπαρτσελόνα κατέθεσε πρόταση

Το δημοσίευμα της Καταλανικής Sport, στις 18 Νοεμβρίου 2018, ανέφερε: «Στην Μπαρτσελόνα εργάζονται για την επόμενη σεζόν σε όλα τα τμήματα τους. Ένα από αυτά που θα χρειαστεί μεγάλη ενίσχυση είναι της Juvenil B, καθώς πολλά θα ανέβουν στα μεγαλύτερα τμήματα. Για αυτό και τις προηγούμενες εβδομάδα δοκιμάστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές.Κάποιοι από αυτούς δεν είχαν ούτε κόπο ούτε δόξα, όπως συνέβη με ένα νεαρό Βραζιλιάνο που δοκιμάστηκε στη Λα Μάσια τις τελευταίες ημέρες . Πριν ένα μήνα ο Ιωάννης Κωνσταντέλιας προπονήθηκε με την ομάδα νέων και έλαμψε με την τεχνική του. Ο Κωνσταντέλιας αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση αν θα αποκτηθεί ή όχι». Ο Κωνσταντέλιας είχε όντως εντυπωσιάσει με την τεχνική του, και η Μπαρτσελόνα είχε αποφασίσει να καταθέσει πρόταση. Αυτή άγγιζε το 1.500.000 Ευρώ και στον ΠΑΟΚ κλήθηκαν να πάρουν μια απόφαση, σε συνδυασμό με αυτή που θα εξέφραζε η οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Το πιο δύσκολο διάστημα και η κίνηση ματ του ΠΑΟΚ

Η οικογένεια του Γιάννη Κωνσταντέλια βρισκόταν σε δίλημμα. Δεν είναι λίγο να καταθέτει η Μπαρτσελόνα πρόταση. Θεωρητικά, ο ΠΑΟΚ είχε το πάνω χέρι καθώς είχε κάνει την κίνηση ματ. Λίγους μήνες νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 11 Μαΐου 2018, ο Κωνσταντέλιας υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Η ημερομηνία, δεν ήταν τυχαία. Οι υπογραφές είχαν πέσει την πρώτη μέρα που θα μπορούσε ο «Ντέλιας» να υπογράψει συμβόλαιο, όντας 15 ετών και μιας ημέρας. Αυτό ο ΠΑΟΚ το πέτυχε εξασφαλίζοντας στην οικογένεια όλα όσα συζητήθηκαν, γεγονός που οικοδόμησε μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στις δυο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να είναι καλυμμένος και παράλληλα είχε γνωστοποιήσει πως θα συζητούσε κάθε πρόταση που θα ερχόταν. Η οικογένεια Κωνσταντέλια πήρε, τότε, την απόφαση της παραμονής στον ΠΑΟΚ, και τα υπόλοιπα, είναι ιστορία…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News