ΠΑΟΚ: Άγγελος Αναστασιάδης, η επιστροφή! Μπαίνει στο ΔΣ της ΠΑΕ με ειδικό ρόλο

Ο Άγγελος Αναστασιάδης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με ρόλο στο διοικητικού συμβούλιο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μετά από αναδιάρθρωση που έγινε με φόντο τα έργα στην Τούμπα και το νέο αθλητικό κέντρο.
Η κινητικότητα που επικρατεί με φόντο τη νέα Τούμπα αλλά και το νέο αθλητικό κέντρο έφεραν ανακατατάξεις στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι εσωτερικές διεργασίες των τελευταίων ημερών ολοκληρώθηκαν, και«κλείδωσαν» οι αλλαγές προσώπων που κρίθηκε απαραίτητο να γίνουν για τεχνικούς αλλά και τυπικούς λόγους. Οι Γιώργης Σαββίδης, Artur Davidyan, Τρύφων Κούκιος και Ευάγγελος Χρυσοχόος αποχώρησαν και τη θέση τους πήραν οι Άγγελος Αναστασιάδης, Περικλής Παπαδόπουλος, Βασίλης Χατζηαποστόλου και Δημήτρης Μουτσάκης (project manager Νέας Τούμπας).
Οι λόγοι των αλλαγών
Η αποχώρηση του Γιώργη Σαββίδη ήταν μια καθαρά τυπική κίνηση, όπως και αυτή του Ευάγγελου Χρυσοχόου, ο οποίος διατηρεί τα καθήκοντα του εμπορικού διευθυντή μου έχει. Ο Άγγελος Αναστασιάδης αναλαμβάνει θέση Β´Αντιπροέδρου, και θα είναι ο υπεύθυνος για το project του νέου αθλητικού κέντρου. Ο Περικλής Παπαδόπουλος θα είναι ο υπεύθυνος ιατρικών θεμάτων, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου θα είναι ο συντονιστής δικτύου συνεργατών, ενώ ο Δημήτρης Μουτσάκης έχει ήδη το ρόλο του project manager της Νέας Τούμπας και πήρε θέση στο ΔΣ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης σε παίκτες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να νικήσετε την ΑΕΚ»
- ΑΕΚ: Η Λέφσκι Σόφιας στον δρόμο της στα πλέι οφ - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τον Γιαννακόπουλο για τον Γιόκιτς: «Στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια προσφορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η θέση των «πράσινων» για την περίπτωση Ιβάν Μαρτίν
