ΠΑΟΚ: Τι κρύβεται πίσω από την αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη;

EUROKINISSI

Η αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το Δ.Σ. της ΠΑΟΚ πυροδότησε… θύελλα φημολογίας γύρω από την παρουσία της οικογένειας Σαββίδη στον «Δικέφαλο του Βορρά». Τι ακριβώς ισχύει;

  • Το μεσημέρι της Τετάρτης (16/11) οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωστοποίησαν τις τέσσερις αλλαγές στο Δ.Σ της ΠΑΕ στις οποίες προχώρησαν. Η είσοδος του Άγγελου Αναστασιάδη και η αποχώρηση του Γιώργη Σαββίδη σήκωσε αρκετή σκόνη.
  • Ο πρώτος λόγους που σηκώθηκε σκόνη είναι διότι, αν και πρόκειται μια αλλαγή που «ζυμώθηκε» το τελευταίο διάστημα, δεν είχε διαρρεύσει τίποτα σχετικό, γεγονός που έφερε… σούσουρο στη Θεσσαλονίκη.
  • Σε μια εποχή που η απουσία του Ιβάν Σαββίδη από τη Θεσσαλονίκη συζητιέται συνεχώς, η αποχώρηση του Γιώργη Σαββίδη από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ σε μια περίοδο στην οποία τα σενάρια για το κατά πόσο έχει επηρεάσει την δράση της οικογένειας η κατάσταση που επικρατεί στη Ρωσία με την εισβολή στην Ουκρανία, ήρθε και… έδεσε σε επίπεδο φημολογίας.
  • Κάποιοι άρχισαν να μιλούν για κίνηση – δείγμα πρόθεσης αποχώρησης, παρά το γεγονός πως ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει πρόεδρος και μεγαλομέτοχος.
  • Η είδηση που αφορά την αποχώρηση του Γιώργη Σαββίδη ήρθε και… έδεσε σε μια σειρά καταστάσεων. Η καθυστέρηση της παρουσίασης των σχεδίων της Νέας Τούμπας, με τον Ιβάν Σαββίδη να περιμένει να πάρει στα χέρια του τα σχέδια με τις αλλαγές που ζήτησε και συζήτησε με τις εταιρίες που τα έστησαν, έφεραν ένα ακόμα κομμάτι σε ένα παζλ που άρχισε να σχηματίζεται στο μυαλό όλων έχουν εξυφάνει το σενάριο αποχώρησης της οικογένεια Σαββίδη από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα.
  • Αν στην όλη αυτή κατάσταση, προσθέσει κανείς και τη φημολογία για τη διάθεση εμπλοκής του Τέλη Μυστακίδη στα κοινά του ΠΑΟΚ, η αποχώρηση του Γιώργη Σαββίδη από το Δ.Σ. της ΠΑΕ ήταν η καλύτερη «πάσα» σε όσους ρίχνουν νερό στο συγκεκριμένο μύλο.
  • Όλα αυτά, η οικογένεια Σαββίδη τα γνωρίζει, τα ακούει και αντιλαμβάνεται το πόσο ρόλο μπορούν να παίξουν στη διαμόρφωση της περιρρέουσας ατμόσφαιρας. Θα μπορούσε κάποιος να απορήσει το γιατί ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει κάνει κάποια κίνηση για να σταματήσει την όλη φημολογία.
  • Ο Σαββίδης έχει κλείσει δέκα χρόνια στα κοινά του ΠΑΟΚ. Χρόνια αρκετά για να μπορεί κάποιος να ξέρει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και σκέφτεται. Υπήρχαν αρκετές φορές στο παρελθόν στιγμές στις οποίες οι φίλοι του ΠΑΟΚ έλεγαν «Ιβάν, βγες και πες μας τι συμβαίνει» για διάφορες καταστάσεις που είχαν κατά καιρούς διαμορφωθεί.
  • Τα τελευταία χρόνια, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δείξει πως προτιμά να μιλάει με πράξεις, ακόμα και όταν αυτές μοιάζουν να έρχονται κάπως καθυστερημένα χρονικά. Μένει να φανεί το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση – απάντηση του Σαββίδη…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News