ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κύριε Αυγενάκη, γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έλαβε κλήση από την ΕΕΑ για μια προσωπική υπόθεση του Γιώργιου Σαββίδη και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «εντολοδόχους», ενώ υπάρχει αναφορά και στον Λευτέρη Αυγενάκη που «επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ».

Μια μέρα μετά την αποχώρηση του Γιώργου Σαββίδη από το δ.σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ «για τυπικούς και προσωπικούς λόγους», η ΕΕΑ κάλεσε την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε απολογία για μια υπόθεση που αφορά προσωπικά του Γιώργο Σαββίδη, γεγονός που έφερε την οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης. Σε αυτή γίνεται επίθεση τόσο στην ΕΕΑ όσο και προσωπικά στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η στιγμή που όλοι περιμέναμε… Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της.

Σήμερα οι εντολοδόχοι της ΕΕΑ, καλούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, γεγονός για το οποίο υπάρχει πλήρης άγνοια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη για εκείνους θα είναι η ίδια, ωστόσο εφιστούμε την προσοχή για ακόμη μια φορά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας απέδειξε ότι είναι ηθικά και νομικά ισχυρά κατοχυρωμένη, για να μη σας επιτρέψει να κάνετε εσείς τις προεκλογικές σας εξυπηρετήσεις.

Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας. Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News