Ολυμπιακός: Τι έκανε ο Μαρσέλο στην πρώτη μέρα μετά την άδεια στο Ρέντη

Μαρσέλο προπόνηση
eurokinissi

Με τον Βρσάλικο να αποτελεί και επίσημα παρελθόν, το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό πέφτει στην ιδιαίτερη περίπτωση του Μαρσέλο. Τι έκανε ο Βραζιλιάνος στην επιστροφή του στις προπονήσεις των πρωταθλητών;

Ο Σίμε Βρσάλικο έκανε τη… σέντρα των αποχωρήσεων στον Ολυμπιακό καθώς ύστερα από κουβέντα με τη διοίκηση οι δύο πλευρές κατέληξαν σε φιλικό κοινή συναινέσει διαζύγιο. Ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο στην ίδια κατηγορία αποτελεί και ο Μαρσέλο ο οποίος, όπως και ο Κροάτης, δεν έχει ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο στις υψηλές προσδοκίες που επενδύθηκαν γύρω του.

Ο Βρσάλικο, εφόσον μπήκε κατευθείαν σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τη λύση του συμβολαίου του, δεν βρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας (21/11). Ο Μαρσέλο ωστόσο ήταν παρών κανονικά. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος συμμετείχε στο πρόγραμμα που εκπόνησε ο Μίτσελ και οι συνεργάτες του. Δεν έδειξε επηρεασμένος απ’όλη τη φημολογία γύρω από το μέλλον του για την οποία είναι βέβαιο ότι φροντίζει να ενημερώνεται…

Αντιθέτως έκανε κανονικά προπόνηση και φέρονταν απολύτως φυσιολογικά, λες και δεν έχει στο νου του τη διακοπή της συνεργασίας. Εξάλλου για το μέλλον του πράγματα δεν γράφονται μόνο στα ελληνικά ΜΜΕ αλλά και στα διεθνή.

Στην Τουρκία γράφουν διαρκώς για την πιθανότητα να μετακομίσει στη Μπεσίκτας ή τη Γαλατά ενώ και στην πατρίδα του, τη Βραζιλία, αναφέρονται παρόμοια πράγματα για ομάδες εκεί. Όπως και να ‘χει αναμένονται εξελίξεις με τον Μαρσέλο και μένει να φανεί τι είδους και πότε ακριβώς θα συμβούν.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News