Ολυμπιακός Μεταγραφές: Τι ψάχνει στο δεξί άκρο της άμυνας;

Βρσάλικο Μίτσελ
eurokinissi

Μετά το διαζύγιο με τον Σίμε Βρσάλικο και την αποτυχία του Κένι Λαλά ο Ολυμπιακός βαδίζει με μεγαλύτερη προσοχή για νέο δεξιό μπακ θέτοντας προϋποθέσεις.

Ο Σίμε Βρσάλικο αποτελεί από τη Δευτέρα (21/11) παρελθόν αφού συναντήθηκε με τη διοίκηση και συμφωνήθηκε η φιλική και κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Ο Κένι Λαλά, η μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία των τελευταίων ετών, ουσιαστικά αποτελεί παρελθόν εδώ και καιρό. Για τον Ολυμπιακό λοιπόν είναι απαραίτητο να αποκτηθεί το συντομότερο δεξιός μπακ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεμείνει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Γκονσάλο Άβιλα ο οποίος είναι ένας τίμιος ποδοσφαιριστής που προσπαθεί για το καλύτερο αλλά αμυντικά δεν είναι και ο πλέον αξιόπιστος. Μετά τον Ισπανό υπάρχουν οι -κατά συνθήκην- δεξιοί μπακ Θανάσης Ανδρούτσος και Μάριος Βρουσάι.

Γι’ αυτό λοιπόν πια έχει γίνει προτεραιότητα για τους πρωταθλητές η απόκτηση δεξιού μπακ. Τι ψάχνουν; Ψάχνουν κυρίως έναν αμυντικά αξιόπιστο και υγιή ποδοσφαιριστή που δεν θα τους ταλαιπωρήσει όπως τους ταλαιπώρησαν οι Λαλά και Βρσάλικο. Το ιδανικό επίσης θα είναι ο παίκτης να έχει συμβόλαιο με ομάδα και όχι να είναι ελεύθερος επί μήνες (αν και μπορεί να υπάρχουν εξαιρέσεις που αξίζουν την προσοχή) που σημαίνει ότι θα χρειαστεί χρόνο να βρει τη φυσική του κατάσταση και ρυθμό.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News