Παναθηναϊκός: «Δένει» τον Ρούμπεν μέχρι το 2025

EUROKINISSI

Ο Κώστας Γουλής γράφει στη SportDay της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου για την ανανέωση του Ρούμπεν Πέρεθ στον Παναθηναϊκό και την ειλημμένη απόφαση παραμονής του πολύτιμου Ισπανού μέσου για άλλα δύο χρόνια στο «τριφύλλι».

Ηταν μία απ’ τις πρώτες μεταγραφικές επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς το καλοκαίρι του 2021. Κι αποδείχθηκε «χρυσή» και μία απίστευτη «value for money» κίνηση, αφού όσο «αθόρυβα» έφτασε στην Αθήνα τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, τόσο πολύτιμος έγινε απ’ τα πρώτα κιόλας παιχνίδια του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμπέν Πέρεθ -περί ου ο λόγος- είναι ένας από τους παίκτες της «πρώτης γραμμής» του «πράσινου» ρόστερ (μαζί με τους Δημήτρη Κουρμπέλη, Μπαρτ Σένκεφελντ και Αϊτόρ) που δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023 και θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας και τα επόμενα χρόνια οι άνθρωποι του «τριφυλλιού».

Ο «φάκελος» ανανεώσεις έχει ήδη ανοίξει στον Παναθηναϊκό -παράλληλα με τις μεταγραφικές αναζητήσεις ενόψει Γενάρη- καθώς έχει γίνει ο πρώτος κύκλος συζητήσεων με τους ατζέντηδες και των τεσσάρων παικτών, κατά τις οποίες οι «πράσινοι» ανέλυσαν τα δεδομένα και το σκεπτικό τους γύρω απ’ τη συνεργασία τους, αλλά και την επιθυμία τους να παραμείνουν άπαντες στο βασικό κορμό της ομάδας.

Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι περισσότερες υποθέσεις, αν και στην περίπτωση του Αϊτόρ το όλο θέμα ίσως πάει λίγο πιο πίσω χρονικά. Κι αυτό διότι ο Καταλανός θα μείνει για αρκετές εβδομάδες ακόμα στη Βαρκελώνη, προκειμένου να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση που έκανε στο χιαστό και η πρόθεση που υπάρχει είναι να πραγματοποιηθούν οι τελικές συζητήσεις μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Η διάθεση που διαφαίνεται πάντως κι απ’ την πλευρά του 26χρονου εξτρέμ είναι πολύ θετική, αναφορικά με την παραμονή του στο «τριφύλλι».

Αντίστοιχα πολύ θετικό είναι το κλίμα και με τον Ρουμπέν. Απ’ τις πρώτες επαφές που έγιναν, διαπιστώθηκε η επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν την κοινή πορεία τους και τα επόμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός προτίθεται να κρατήσει τον 33χρονο Ισπανό για άλλα δύο χρόνια ήτοι έως το καλοκαίρι του 2025, οι συζητήσεις προχωρούν -σχεδόν καθημερινά- σε σταθερή βάση και οι δύο πλευρές πλησιάζουν προς τη συμφωνία, η οποία είναι πολύ πιθανό να επικυρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο…

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στην SPORTDAY που κυκλοφορεί
Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News