Παναθηναϊκός: Μπερνάρ και Βέρμπιτς προετοιμάζονται για... μεταμόρφωση

Eurokinissi

Δύο παίκτες που δεν πήραν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία, ο Μπερνάρ και ο Βέρμπιτς, αναμένονται να προσφέρουν πολλά περισσότερα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Δύο παίκτες με αξία, οι οποίοι έχουν προσφέρει βοήθεια στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν έχουν ξεδιπλώσει πλήρως το ταλέντο τους, είναι ο Μπερνάρ Ντουάρτε και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Αμφότεροι παίζουν βασικοί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει πολλά περισσότερο.

Το καλοκαίρι κανένας εκ των δύο δεν προπονήθηκε όπως θα έπρεπε. Ο Μπερνάρ είχε πάρει μέρος στην προετοιμασία της Σάρτζα, όμως μία εξάρθρωση του δεξιού ώμου, ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να γυμνάζεται ατομικά για ένα μήνα.

Ο Βέρμπιτς ταλαιπωρήθηκε πολύ περισσότερο. Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έστειλε τον Σλοβένο δανεικό για λίγους μήνες στην Πολωνία και μετά σε μία υποτυπώδη προετοιμασία τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μία νόσηση με κορωνοϊό και ένας τραυματισμός στον αστράγαλο, συμπλήρωσαν το παζλ ενός καλοκαιριού χωρίς ουσιαστική εκγύμναση για τον 28χρονο εξτρέμ.

Τώρα, ο Μπερνάρ και ο Βέρμπιτς έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν κανονικά, χωρίς άλλες έγνοιες και απολύτως υγιείς. Κατά συνέπεια, να ανακτήσουν πλήρως τη φόρμα τους και να αναδείξουν τις πραγματικές ικανότητες τους.

Επίσης, ο Μπερνάρ και ο Βέρμπιτς νιώθουν ασφάλεια για το μέλλον τους. Ειδικά ο Σλοβένος, που μπλέχτηκε στη δίνη ενός πολέμου για τον οποίο δεν φέρει ευθύνη, είναι σημαντικό να αισθάνεται σιγουριά. Αλλά και ο Μπερνάρ, που ήθελε να φύγει από την εξορία της Μέσης Ανατολής, γύρισε στην Ευρώπη και σε ένα περιβάλλον που απολαμβάνει…

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News