ΑΕΚ μεταγραφές: Τι ψάχνει ο Αλμέιδα στην αγορά του Ιανουαρίου

Eurokinissi

Ο Φερνάντες μπαίνει άμεσα, αλλά στην ΑΕΚ τσεκάρουν την αγορά, ακόμα και για παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

H AEK έχει ήδη κάνει δικό της τον Πάολο Φερνάντες. Εδώ και καιρό τον έχει κλείσει και έχει ήδη ενσωματωθεί. Κανονικά λογίζεται ως μεταγραφικά Γενάρη. Τυπικά. Θα μπορεί να παίξει από την πρώτη του νέου χρόνου. Μετά τον Ισπανό; Θα κάνει άλλη μεταγραφή η ΑΕΚ; Χρειάζεται άλλον παίκτη; Για την ώρα η «Ένωση» φεύγει για την Ολλανδία για τη μίνι προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης στα τέλη του Δεκέμβρη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι οι μεταγραφές τελείωσαν. Δεν είναι πρώτη ανάγκη, αλλά οι άνθρωποί της τσεκάρουν εδώ και καιρό πιθανούς στόχους. Ο Αλμείδα έχει δώσει την έγκρισή του αν προκύψει κάτι πολύ καλό στη μεσαία γραμμή. Με το Μουντιάλ να διεξάγεται τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η ΑΕΚ από την άλλη δεν θέλει να πάρει παίκτη απλά για να πάρει. Αν προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη θα είναι κάτι το εξαιρετικό που θα την ανεβάσει κι άλλο ποιοτικά.

Παράλληλα, το τμήμα σκάουτινγκ ψάχνει παίκτες και για τη νέα χρονιά. Παίκτες δηλαδή που θα μπορούν να υπογράψουν ως ελεύθεροι από την πρώτη Ιανουαρίου για το ερχόμενο καλοκαίρι. Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά στην ΑΕΚ δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Κινούνται τόσο για τώρα όσο και την επόμενη χρονιά. Δεν θέλουν να τρέχουν τελευταία στιγμή για παίκτες κάτι που στο παρελθόν έχει κοστίσει είτε με αποτυχία στην απόκτηση ποδοσφαιριστών είτε με παίκτες που ήρθαν αργά κι άργησαν να προσφέρουν.

Στην όλη διαδικασία προφανώς και μετέχει και ο Αλμέιδα που ήδη έχει καταθέσει το τι θέλει για την ενίσχυση της ομάδας, πάντα σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους υπεύθυνους μεταγραφών. Φαίνεται ότι τα λάθη του παρελθόντος έχουν γίνει μαθήματα για όλη την «Ενωση». Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι τελευταίες της κινήσεις. Όχι μόνο σε επίπεδο μεταγραφών…

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News