Ολυμπιακός Μεταγραφές: Ινμπόμ; Not for sale...

EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχτισε με κόπο (και) το brand του selling club αλλά ακόμα κι αυτός έχει εξαιρέσεις στον «κανόνα» όπως η περίπτωση του Ινμπόμ που έχει άλλα 3,5 χρόνια συμβόλαιο και δεν υπάρχει διάθεση πώλησης.

Συμβαίνει κάθε φορά σε ανάλογες περιστάσεις και είναι λογικό. Κάθε παίκτης του Ολυμπιακού (και κάθε ομάδας του πλανήτη βεβαίως) που συμμετέχει με την εθνική του ομάδα σε μεγάλη διοργάνωση όπως τώρα το Μουντιάλ, εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια. Ο Ινμπόμ, που έκανε μια σπουδαία πρεμιέρα με τη Νότια Κορέα στο Μουντιάλ κόντρα στην Ουρουγουάη, είναι λογικό να έκανε… κλικ σε όλους όσοι έβλεπαν το ματς.

Κλικ σε ανθρώπους του ποδοσφαίρου δηλαδή που είναι δουλειά τους να παρατηρούν και να εντοπίζουν ό,τι έχει αξία. Και ο 26χρονος χαφ του Ολυμπιακού έχει αξία, πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτή που του έχει αποδοθεί ως τώρα.

Ωστόσο, σε περίπτωση που το… ξεχνάει κανείς, ο Ινμπόμ έχει άλλα 3,5 χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Και ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να «χτίσει» γύρω του τη νέα ομάδα που θα σαρώσει ξανά τους τίτλους και θα διαπρέψει στην Ευρώπη. Άρα η όποια μεταγραφική φημολογία κρίνεται άκαιρη και δίχως πολλή ουσία.

Το selling club κάνει και εξαιρέσεις

Οι ερυθρόλευκοι έχουν γίνει με κόπο και με σοβαρή δουλειά ένα selling club αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις στον συγκεκριμένο κανόνα και ο Ινμπόμ είναι μία εξ’ αυτών. Με τη σωστή τιμή ο Ολυμπιακός συζητάει την πώληση κάθε παίκτη αλλά ο Χουάνγκ αυτή τη στιγμή δεν είναι παίκτης για τον οποίο έχουν διάθεση καν να το συζητήσουν. Ούτε με τη… σωστή τιμή.

Θα πρέπει να γίνει κάτι εξωφρενικό (σε χρήματα) για να το σκεφτούν έστω. Αλλά, είπαμε, αυτή τη στιγμή ο Ινμπόμ έχει πάνω από το κεφάλι του μια ταμπέλα που λέει: not for sale. Δηλαδή δεν πωλείται.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News