Μουντιάλ 2022: Γυμνός σε κροατικό Μέσο ο προπονητής του Καναδά μετά τις... εμπρηστικές δηλώσεις του

O ομοσπονδιακός τεχνικός του Καναδά, Τζον Χέρντμαν έκανε προκλητικές δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης με την Κροατία και Μέσο της χώρας «απάντησε» με αντίστοιχο πρωτοσέλιδο που τον απεικονίζει γυμνό.

Οι δηλώσεις του Τζον Χέρντμαν μετά την ήττα του Καναδά από το Βέλγιο με 1-0, έκαναν το γύρο του κόσμου. Ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην πρεμιέρα της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ: «Θα πάμε να γ@@ την Κροατία».

Το κροατικό Μέσο 24 SΑΤΑ τον… τίμησε με ένα πρωτοσέλιδο που τον εμφανίζει γυμνό, καλύπτοντας το στόμα και τα επίμαχα σημεία του σώματός του με τη σημαία του Καναδά. «Έχεις μεγάλη γλώσσα, αλλά έχεις και τα… κότσια;», είναι η ερώτηση που του απευθύνουν. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται την Κυριακή 27/11. Πάντως, ο προπονητής της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς δήλωσε ότι η ομάδα του «θα μιλήσει στο γήπεδο».

O ίδιος πάντως εξήγησε ότι έκανε αυτή τη δήλωση ορμώμενος από το πάθος της στιγμής και σέβεται απόλυτα το λαό της Κροατίας. «Δεν υπάρχει ασέβεια προς την κροατική ομάδα και τον κροατικό λαό, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μια νοοτροπία που θα έχει ο Καναδάς εάν πρόκειται να έχουμε τρεις βαθμούς απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο. Και είναι η νοοτροπία που πήγαμε στο Βέλγιο. Πρέπει. Είναι μέρος του «Νέου Καναδά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News