ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Οι δύο λόγοι που άλλαξαν τις ισορροπίες με τη Λουντογκόρετς

Η λογική λέει ότι ο λίγος χρόνος των έξι ημερών που μεσολαβούν ως τη ρεβάνς θα λειτουργήσουν υπέρ των ερυθρολεύκων…

Η Λουντογκόρετς ΔΕΝ είναι καλύτερη ούτε πιο ποιοτική ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας είναι ένα σοβαρό, συγκροτημένο και οργανωμένο σύνολο. Και φάνηκε καλύτερη (και ο Ολυμπιακός χειρότερος συνάμα) για δύο συγκεκριμένους λόγους.

Α) Επειδή για τους Βούλγαρους ο 1ος αγώνας με τους πρωταθλητές Ελλάδας για τον γ’ προκριματικό του Champions League ήταν το 8ο φετινό τους επίσημο ματς ενώ για τον Ολυμπιακό μόλις το 3ο! Το πρώτο τους επίσημο το έδωσαν στις 7/7 και ήταν για τον 1ο γύρο του Champions League.

Β) Επειδή ο Ουμπιακός, ξανά, είχε αρκετές και σημαντικές απουσίες. Πέρα από τον αρχηγό του, Ανδρέα Μπουχαλάκη, τον Σωκράτη και τους Τικίνιο, Φορτούνη, ήταν ανέτοιμοι για ν’ αγωνιστούν ως βασικοί οι Ελ Αραμπί και Εμβιλά.

Αυτοί είναι οι δύο βασικοί λόγοι για τους οποίους η Λουντογκόρετς γιγαντώθηκε και ο Ολυμπιακός φάνηκε μικρότερος απ’ όσο αληθινά είναι. Η λογική λέει ότι οι έξι μέρες που μεσολαβούν έως τη ρεβάνς θα λειτουργήσουν υπέρ των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς. Σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανείς για τίποτα ωστόσο η λογική αυτό «λέει».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News