Ολυμπιακός Μεταγραφές: «Ρόντινεϊ ως το 2025»!

Ρόντινεϊ

Ολυμπιακός και Ρόντινεϊ ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ αναμένεται να υπερασπιστεί την άμυνα των πρωταθλητών της Super League ως το 2025.

Οριστική φαίνεται να είναι η συμφωνία του Ρόντινεϊ με τον Ολυμπιακό με τον 31χρονο μπακ της Φλαμένγκο να ετοιμάζεται να αναλάβει το βαρύ φορτίο να γίνει ο βασικός παίκτης στο δεξί άκρο της άμυνας.

Όπως έγραψε το σάιτ «O dia» ο παίκτης έδωσε τα χέρια με τους πρωταθλητές Ελλάδας αφού είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει καθώς ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τη «Φλα» τέλη Δεκέμβρη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η συνεργασία είναι για συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ρόντινεϊ και ο γνωστός στον Ολυμπιακό λόγω και Ραφίνια ατζέντης του τακτοποίησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους Πειραιώτες. Ο παίκτης είχε κι άλλες προτάσεις από τη Βραζιλία, την Αμερική αλλά και τη Ρίβερ Πλέιτ στην Αργεντινή αλλά ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και δελεάστηκε από την προοπτική των ερυθρόλευκων.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε για τη Βραζιλία ο έμπειρος μπακ είχε 46 συμμετοχές και 6 ασίστ. Συνολικά με τη Φλαμένγκο κατέγραψε 163 συμμετοχές με 6 γκολ και 17 ασίστ. Πρόσφατα ήταν και στην προεπιλογή της εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News