ΚΑΒΑΛΑ: Έρχεται Δημοτικό Συμβούλιο
Με το διοικητικό αδιέξοδο και το χρόνο να πιέζει πρέπει να δοθούν απαντήσεις για το αγωνιστικό και όχι μόνο μέλλον των κυανόλευκων
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την απόρριψη χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στην Καβάλα, η δημοτική αρχή της πόλης προκήρυξε έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή.
Η αιτία είναι οι τελευταίες εξελίξεις στους Αργοναύτες και το τι μέλει γενέσθαι με την κίνηση του Ιρανοκαναδού επιχειρηματία Άλεξ Χαντιτάτζι. Όλα αυτά αναμένεται να συζητηθούν από τη δημοτική αρχή, όπως και να οριοθετηθεί το τι πρόκειται να γίνει σε περίπτωση που δεν υπάρξει αλλαγή στο διοικητικό κομμάτι.
Ο χρόνος από δω και πέρα δε θα λειτουργεί υπέρ των Αργοναυτών, οι οποίοι θα πρέπει να αποφασίσουν σε ποια κατηγορία θα λάβουν μέρος με τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των προημιτελικών και ο δρόμος προς τον τελικό του Conference League
- ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες των πλέι οφ της Super League και τα προημιτελικά του Conference League
- Ολυμπιακός: Φουλ για sold out με την ΑΕΛ - Πόσα εισιτήρια απομένουν
- ΠΑΟΚ: Ρήξη έξω πλαγίου ο Σορετίρε - Τα πήγαινε πολύ καλά στην Τσβόλε
- O Αταμάν ζήτησε στο ΟΑΚΑ να... απαντήσει: «Στο Βελιγράδι όλοι φώναζαν για τον Ολυμπιακό» - Η ατάκα για Χολμς
