Γιουβέντους: Ο εισαγγελέας εισηγήθηκε διώξεις σε Ανιέλι και 11 μέλη της διοίκησης

ΑΠΕ

Διώξεις σε Γιουβέντους και Ανιέλι για ψευδείς λογιστικές και φορολογικές δηλώσεις ετοιμάζονται στην Ιταλία.

Σαρωτικές εξελίξεις στη διοίκηση της Γιουβέντους, μετά την παραίτηση ολόκληρου του διοικητικού συμβουλίου του ιταλικού συλλόγου. Από τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι μέχρι τον αναπληρωτή του Πάβελ Νέντβεντ, τον διευθύνοντα σύμβουλο Μαουρίτσιο Αριβαμπένε και τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όλοι παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους και νέος πρόεδρος στη φημισμένη ιταλική ομάδα θα είναι ο Τζιανλούκα Φερέρο.

Να σημειωθεί πάντως δεν τελείωσαν τα προβλήματα για την απερχόμενη διοίκηση. Ο αρμόδιος εισαγγελέας του Τορίνο ζήτησε να ασκηθούν διώξεις στον Ανιέλι, σε άλλα 11 πρόσωπα της διοίκησης και στην ίδια τη Γιουβέντους, και να δικαστούν για ψευδείς λογιστικές και φορολογικές δηλώσεις.

Ο ιδιοκτήτης της «κυρίας», Αντρέα Ανιέλι, δήλωσε για τις εξελίξεις: «Η ομάδα είναι πάνω από όλους μας. Παραμένω ο Νο 1 οπαδός της Γιουβέντους και είμαι σίγουρος πως αυτές οι εξελίξεις δεν θα την επηρεάσουν στο γήπεδο», τόνισε σχετικά ο Ανιέλι, ο οποίος ανέλαβε την προεδρία στις 19 Μαΐου του 2010 και ύστερα έφτασε, μεταξύ άλλων, στο ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων πρωταθλημάτων.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News