Μεταγραφές: Ο Σκάρπα έτοιμος να βάλει αγγλικούς... υπότιτλους

Γκουστάβο Σκάρπα

Ο Γκουστάβο Σκάρπα ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Παλμέιρας και «πέταξε» για την Αγγλία ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, πόσα θα παίρνει την εβδομάδα.

Για την Αγγλία πέταξε ο Γκουστάβο Σκάρπα καθώς ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Παλμέιρας και πια είναι σε διαδικασία να γίνει παίκτης της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε Αγγλία και Βραζιλία θα υπογράψει συμβόλαιο 3,5 ετών με αμοιβή 30 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα!

Ο 28χρονος τα πήγε περίφημα με την Παλμέιρας την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πια, όπως έγραψε ο ίδιος σε φωτογραφία που «ανέβασε» στα social media από το αεροδρόμιο λίγο πριν «πετάξει» για την Αγγλία, θα αρχίσει να βάζει και… αγγλικούς υπότιτλους κάτω από τα ποσταρίσματά του. Κι αυτό βεβαίως επειδή θέλησε να καταστήσει σαφές ότι θα αγωνίζεται πια στην Αγγλία.

«Να βάζω υπότιτλους σε αγγλικά και πορτογαλικά πια; Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έχουν συμβεί στη ζωή μου. Ο Θεός είναι πολύ καλός μαζί μου. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την αγάπη και τον σεβασμό. Μια πρόκληση όνειρο, πάμε», έγραψε ο Σκάρπα στη φωτογραφία που πόσταρε από το αεροδρόμιο.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, προ μερικών μηνών ο Σκάρπα έμοιαζε απόλυτη ανάγκη. Πλέον το τελευταίο που σκέφτεται κανείς γι’ αυτόν τον Ολυμπιακό είναι ότι έχει ανάγκη από 10άρι. Και αυτός είναι ο λόγος που αναμένεται η ομάδα του Πειραιά να μην δανειστεί τον παίκτη από τη Νότιγχαμ όπως υπήρχε αρχικά ως σκέψη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News