Ολυμπιακός Μεταγραφές: Νέα υπογραφή Ρέτσου, νέος στόπερ έρχεται

Παναγιώτης Ρέτσος
eurokinissi

Με τον Μπα να υποφέρει ξανά από τραυματισμό και το μέλλον του Σισέ αβέβαιο, ο Ολυμπιακός φέρεται να έκανε πρόωρη χρήση της οψιόν αγοράς του Ρέτσου και ψάχνει πιο εντατικά στόπερ.

Μετά τον… γάμο στον οποίο κατέληξε το… φλερτ με τον Ρόντινεϊ για να γίνει ο βασικός δεξιός μπακ, η απόκτηση στόπερ γίνεται απόλυτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό αφού ο Μπα είναι τραυματίας ξανά και χάνει το υπόλοιπο της προετοιμασίας, ο Σωκράτης προέρχεται από τραυματισμό και το μέλλον του Σισέ δείχνει πιο πιθανό να βρίσκεται μακριά από τον Πειραιά.

Τυχαίο ή όχι, ο Ολυμπιακός φέρεται να επέλεξε αυτό το τάιμινγκ για να κάνει χρήση της (ούτως ή άλλως) υποχρεωτικής οψιόν αγοράς του Παναγιώτη Ρέτσου από την Ελλάς Βερόνα. Ο Έλληνας στόπερ είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι του 2023 ωστόσο στη συμφωνία είχε προβλεφθεί, τρόπον τινά, μια υποχρεωτική οψιόν αγοράς με συγκεκριμένους όρους που πιθανότατα θα συμπληρώνονταν.

Βλέποντας ωστόσο να συμβαίνουν όλα αυτά στα μετόπισθεν και παράλληλα τον Παναγιώτη, που είναι παιδί από τα «σπλάχνα» της ομάδας και με μέλλον μπροστά του να δείχνει καλά, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κάνει πρόωρα χρήση της οψιόν αγοράς του.

Την ίδια στιγμή γίνεται πιο εντατικά το σκανάρισμα της αγοράς για έναν ακόμα στόπερ με το βάρος του ψαξίματος να πέφτει, κυρίως, στην Ιβηρική χερσόνησο ωστόσο δεν αποκλείεται και καμία άλλη αγορά εφόσον εντοπιστεί κάτι ενδιαφέρον.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News