Λιονέλ Μέσι: «Τόσο όμορφος δεσμός» - Η υπόκλιση του αρχηγού

ΑΠΕ

Ο καπετάνιος της Εθνικής Αργεντινής γιόρτασε τη 1.000ή επαγγελματική του εμφάνιση με αυτούς με τους οποίους έχει… όμορφο δεσμό.

Ο Λιονέλ Μέσι αποθεώνει τους φίλους της Αργεντινής στη 1.000ή επαγγελματική του εμφάνιση. Ένα υπέροχο πρώτο γκολ, μια νευρική νίκη επί της Αυστραλίας, αλλά και πάλι, ένας υπέροχος κόσμος.

Οι αγώνες της Αργεντινής στο Κατάρ μοιάζουν με εντός έδρας αγώνες για την ομάδα του Λιονέλ Μέσι. Οι ταξιδιώτες από την Αργεντινή μετατρέπουν τα γήπεδο σε… παλλόμενους καθεδρικούς ναούς, στους οποίους το πλήθος ξεσπά σε πλήρη χορωδιακή λατρεία για τον Λιονλ Μέσι και τους υπόλοιπους παίκτες της Αργεντινής.

«Η σχέση και ο δεσμός που έχουμε είναι κάτι όμορφο και αυτό πρέπει να είναι η εθνική ομάδα. Είναι απίστευτο πώς ζουν κάθε αγώνα, πώς μεταδίδουν πάθος, ενέργεια και χαρά. Είμαστε ευγνώμονες», δήλωσε ο Μέσι.

«Στην τελευταία φάση υποφέραμε»

Μίλησε και για το ματς με την Αυστραλία: «Όταν έγινε το 2-1, τα πράγματα έγιναν περίπλοκα, γιατί ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Έγινε πολύ μεγάλο παιχνίδι στο φινάλε. Στην τελευταία φάση υποφέραμε με την αίσθηση ότι ήταν το τελευταίο λεπτό και έκαναν επίθεση. Αλλά περάσαμε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει καλύτερη γιορτή για τα 1000 παιχνίδια μου». δήλωσε αρχικά ο σούπερ σταρ των Αργεντινών για να προσθέσει στη συνέχεια:

Ο Μέσι πρόσθεσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια δύσκολη μέρα. Είχαμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε και ήμασταν πολύ κουρασμένοι αλλά επανήλθαμε καλά. Αυτό το παιχνίδι είχε να κάνει πολύ με τη φυσική κατάσταση. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, που κάναμε άλλο ένα βήμα.

Όταν λέγαμε ότι θα παίζαμε κάθε τρεις ημέρες ξέραμε ότι θα ήταν μια τρέλα και ότι δεν θα υπήρχε καιρός για ξεκούραση. Ταυτόχρονα όμως θέλαμε να είμαστε εδώ για όλο αυτό το συναίσθημα, για όλα αυτά που λαμβάνουμε από τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, όπως ήμασταν πάντα και τώρα πρέπει να κάνουμε άλλο ένα βήμα. Έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News