Άρης: To φιλικό ενάντια στο σκοτάδι και τα credit του Επίτροπου Μαργαρίτη Σχοινά

Aris FC

Ο Άρης αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Χάιφα στο Κλεάνθης Βικελίδης σε ένα όχι συνηθισμένο φιλικό που έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει τις νεότερες γενιές στη Θεσσαλονίκη, την πόλη-σύμβολο για τον Αντισημιτισμό.

Το φιλικό του Άρη με την Μακάμπι Χάιφα θα δώσει αναμφίβολα τη δυνατότητα στον Άλαν Πάρντιου να δει τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο (ίσως και τελευταίο) φιλικό στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά και να κάνει δοκιμές.

Σίγουρα όμως αυτό το διεθνές φιλικό δεν είναι ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Είναι ένα φιλικό ενάντια στο σκοτάδι, όπως επισημαίνει και η ΠΑΕ Άρης, καθώς έχει στόχο να υπενθυμίσει ότι η μάχη ενάντια στον αντισημιτισμό και τη μισαλλοδοξία πρέπει είναι διαρκής

Όλα τα έσοδα του φιλικού αγώνα θα διατεθούν για την ενίσχυση της ανέγερσης του Νέου Μουσείου Ολοκαυτώματος Θεσσαλονίκης και η αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία κέρδισε τα εύσημα του ευρωπαϊκού επίτροπου και ένθερμου φίλου του Άρη, Μαργαρίτη Σχοινά, που σε ανάρτησή του επισημαίνει:

«Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ΠΑΕ Άρης σήμερα στη Θεσσαλονίκη, πόλη-σύμβολο για τον Αντισημιτισμό. Ενωμένοι απέναντι σε κάθε μορφή μίσους. Το νέο Μουσείο Ολοκαυτώματος εμβληματικό τοπόσημο για τη Θεσσαλονίκη και την Ευρώπη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News